Pavillonen opgraderer i nedlukningen.

I Pavillonen har nedlukningen i forbindelse med Corona nu varet længere, end nogen af os havde kunnet forestillet sig. Alle medarbejdere har været sendt hjem og alle lokalerne har stået tomme. Dog har der været stor travlhed i administrationen med at flytte arrangementer, flytte billetter, hjælpepakker, beskeder til brugere, nye spændende projekter og meget mere. Det har også givet mulighed for at reflektere over daglige rutiner og opgradere på flere fronter ved bl.a. at få udskiftet telefonsystem, slebet cafébordene, installere kontaktløse vandhaner og ikke mindst opgradere Pavillonens lokalebookingsystem.

Opgradering

I Pavillonen glæder de sig til at komme godt i gang med det nye og mere avancerede lokalebookingsystem, der giver dem muligheden for at optimere deres service til publikum, kunder og brugere af huset. Lock Down perioden har været et gunstigt tidspunkt til at indføre nye vaner, og det har været en fordel at udnytte perioden til at lære det nye system med de mere komplekse funktioner godt at kende.  ”Man kan lidt sammenligne udskiftningen af systemet med dengang, vi gik fra at sælge billetter til en koncert fra små papirs stakke på kontoret til at kunne købe dem online via Ticketmaster, ”udtaler direktør Jesper Jul og fortsætter: ”Indkøringsperioden kan være svær, fordi vi skal vende os til at tænke på en anden måde, men når det først er på plads, giver det langt mere fleksibilitet og lettere arbejdsgange for de ansatte, og ikke mindst en bedre service til vores brugere.”

Nye gode lokalenavne.
I forbindelse med udskiftningen af lokalebookingsystemet, har flere af Pavillonens lokaler fået mere retvisende navne. Det lille lokale med de høje paneler og småblomstrede tapet, hedder nu ikke længere Mødelokale 1, men Logen, da det er mindre og eksklusive møder der foregår der og lokalet, der før hed ”Mødelokale 2”, hedder nu Klasseværelset da det ofte bliver benyttet til undervisning. Lokalet med de karakteristiske ure på væggen, er kommet til at hedde Timen, da det er her der ofte er en times fordybelse i forskellige emner og Billedværkstedet har fået dét navn, der alligevel bruges i daglig tale: Billedkunst.

Hvornår åbner I?
Pavillonens mangfoldighed af aktiviteter gør huset unikt, gør det også at der er mange ting at tage højde for i forbindelse med en nedlukning og en genåbning. De mange aktiviteter falder ofte skævt i forhold til regeringens kategorier og retningslinjer hvilket betyder, at der er forskellige regler i forhold til forsamlingsforbud, aldersgrupper, afstandskrav med mere i forhold de ting, der foregår i Pavillonen.
”Det er rigtig dejligt at mærke den store iver fra vores brugere efter at komme i gang igen. Desværre kan vi pt. ikke give noget entydigt svar på en genåbning og retningslinjer, da der stadig mangler lovtekster og bekendtgørelser vedrørende detaljerne om genåbningen. Som det ser ud nu, sigter vi efter at åbne Pavillonen igen 6. maj, men vi afventer yderligere retningslinjer, før vi kan melde klart ud,” udtaler direktør Jesper Jul.