Musikstarter - Camp Djursland i Grenaa - i Efterårsferien

Tilmeldingen er netop åbnet for musikstarter camp Djursland og der er optimisme og glæde i arrangørgruppen.

Musiklejr i efterårsferien
Musikstarter camp slår lejr i Grenaa for tredje gang og alle unge mellem 13 og 18 kan deltage.
Det Koster kun kr. 800,- for en uge i musikkens tegn. Et ophold der bliver lidt lige som en fodboldlejr – bare med musik som Nephew udtrykker det.

Musikstarter Camp Djursland
Musikstarter er et projekt startet af bandet Nephew og bikubenfonden for at have fokus på, at få unge til at finde glæden i at spille musik og være med i et band.

Under et arrangement i Pavillonen med Pavillonens erhvervsklub for over et år siden, holdt Simon Kvam, fra Nephew og De Eneste To, et indlæg omkring Musikstarter, der vagte stor begejstring blandt tilhørerne. Efterfølgende gik vi i gang med at skabe en åbning for at projektet kan komme til Grenaa – det lykkedes for første gang forrige år og bliver en realitet igen.

Samarbejde om Camp Djursland
I et samarbejde mellem Pavillonen, Ungnorddjurs, Kulturskolen som lokale aktører og Bikubenfonden, ungdomsringen og Musikstarter er det lykkedes at få Grenaa på landkortet med en ny Musikstarter Camp forrige år – og i år er samarbejdet udvidet til også at omfatte Syddjurs ungdomsskole derfor har campen i år ændret navn til Camp Djursland.

Start med musik
På Musikstarter kan du helt eksklusiv som ung stifte bekendtskab med musikkens fantastiske verden.  Man behøver ikke at kunne spille for at kunne deltage – det er netop det der er pointen, at man kan få muligheden for at starte med at spille musik. Er du øvet vil du blive koblet sammen med andre øvede så man får mest ud af Campen på det niveau man er.

Der bliver typisk undervist i instrumenter, bands, samspil, sang, sangskrivning, beatproduktion og hygget og øvet. Og som på andre lejre opstår her også gode venskaber med musikken som fælles omdrejningspunkt.

Alle deltagere bor sammen på campen der foregår i ungnorddjurs s lokaler, hvor også nogle af kulturskolens gode lærer er involveret og det hele ender med en finalekoncert der bliver afholdt i Pavillonen.

Musikcamps er stort i sverige og USA. Derfor mente Nephew også at det skulle startes i Danmark og musikstarter blev født i 2013 – og vi er nu super stolte over at det nu kan finde sted i på Djursland og i Grenaa.

I Ungnorddjurs, Kulturskolen, Pavillonen og Ungsyddjurs glæder vi os til nu at kunne afholde den 3. version af Musikstarter og få masser af unge stil at få indblik i musikkens vidunderlige verden.

 

Fakta omkring musikstarter.

Hvad?
Musikstarter 2018 Camp Djursland er fem dage i efterårsferien for ALLE musikinteresserede unge

Hvor?
Selve campen foregår hos UngNorddjurs på Åboulevarden 62, 8500 Grenaa.
Campen ender ud i en stor koncert som afvikles i Pavillonen i Grenaa

Hvornår?
Musikstarter afvikles i efterårsferien fra lørdag den 13. okt. til onsdag den 17. okt.

Pris?
Det koster kun 800 kr. at deltage
i Musikstarter hvilket inkluderer forplejning hele ugen og undervisning hele ugen. Hver deltager får desuden er Musikstarter t-shirt.

Hvem kan være med?
Musikstarter er for alle musikinteresserede unge, der gerne vil bruge fem dage i efterårsferien sammen med andre unge med den samme passion for musik som dem selv. Det er vigtigt at understrege at alle, uanset niveau, er yderst velkomne på Musikstarter. Det hvad enten man deltager som nybegynder eller meget øvet. Musikstarter er for ALLE!

Tilmelding?
Tilmelding til Musikstarter Camp Djursland foregår på musikstarters hjemmeside:

http://www.musikstarter.dk/camps-2018/grenaa/