Musik i siloen på Sydhavnen i Grenaa

Pressemedelelse 14. august 2020

Spoken word:

MED DJÆVELEN PÅ SLÆB

-en roadmovie fra Caminoen

23 aug. kl 1430

I siloen på Sydhavnen

Pavillonen og Grenaa Havn er gået sammen om dette nyskabende arrangement hvor spoken word. Den gamle og rå silo passer perfekt til denne nyskabelse hvor ord, lyd og digte flettet smukt sammen i en fa rå kulisse udtaler Jesper Jul fra Pavillonen

Der er fri entre.

Projektet er finansieret af folketingets Corona-sommermidler

Gorm Bull - oplæsning

Palle Hjorth - tangenter

Peter Dombernowsky - trommer/percussion

 

Livet er til tider ret enkelt. I dag er livet for eksempel et toiletbræt: lige til at løfte op og skide i!

 

Hør uddrag fra en rejseberetning og en personlig indre rejse. En udviklingshistorie med afsæt i Gorm Bulls Caminovandring. I protest, vel at mærke. Selve genren er en slags hybrid mellem rejse- og skønlitteratur. Derfor henvender den sig til andre end dem som tilfældigvis planlægger eller allerede har fuldendt de 800 km’s vandring i Nordspanien.

 

Tog min rolige puls med i seng. Sov med den i favnen. Vågnede blidt kl. 6, et kvarters tid før vækkeuret. Sjovt, som det vækkeur altid vågner til tiden. Sjovt, som jeg næsten altid kommer det i forkøbet. En smøg. Er lusket udenfor på gaden og lytter til byens vækkeur.

 

Der er rig mulighed for at følge et menneskes kvaler og spejle sig selv i de problematikker der opstår undervejs. Der er spænding, humor og indsigt.

 

Nå, var det så en dans på roser?” spørger en statue mig. Gonzo! Selvfølgelig. Han står ved byskiltet til San Juan de Ortega. Rank i ryggen og iført middelalderornat. Dog med sit hoved under armen. “Det var snarere en dans på tornede roser,” svarer jeg.

 

Selve bogen udkommer i 2021, men allerede nu kan du smage lidt på sagerne ved at høre Gorm læse op, mens Palle tryller på tangenterne og Peter krydrer med sit sublime trommespil...