Nyt stærkt efterårsprogram for Pavillonen på gaden nu…

Efterårsprogrammet for Pavillonen i Grenaa bliver i slutningen af ugen 34 hustandsomdelt til alle postkasser på hele Djursland – og sikke et kulturelt efterår det bliver … et ambitiøst program med et godt og blandet repertoire med noget for en hver smag i både alder, smag, genre, stilart, kendt og helt nyt.

 

Kulturbyåret var en succes.

Kulturbyåret 2017 var en succes der først og fremmest har været med til at sætte fokus på og skabe interesse omkring hele kulturområdet. Med Pavillonens deltagelse i Kulturbyåret det har også rykket på deltagere og flere har oplevet kultur på nye måder… til sammen har det givet effekt helt ind i efteråret 2018 som vi kan mærke udtaler Jesper Jul og fortsætter . Derudoverhar  kulturbyåret også  været med til at skabe opmærksomhed på alle de afledte effekter som kultur og oplevelsesøkonomi giver i forhold til attraktivitet for byerne, branding, aktivitet, selvforståelse og udvikling der er vigtigt for vores område og giver afkast på den lange bane.

 

Masser af kultur på vej  …

Pavillonen fortsætter stilen til efteråret hvor du kan glæde dig til kendte kunstnere godt mikset med mindre kendte og helt nye navne, søndagscafe for en moden målgruppe, teater og shows samlet i en attraktiv pakke med rabat, comedy, kultur for børn, masser af top aktuelle navne, masser af muligheder for at gøre aftenen komplet med spisning  eks tapas, burger, platte, buffet m,m der er tilpasset og giver en sammenhæng med de forskellige arrangementer, foredrag, skiftende kunst udstillinger i samarbejde med kunst og musikforeningen og meget meget mere

 

Vi har haft voldsomt travlt i billetsalget allerede inden sommer.  Flere arrangementer er tæt på at være udsolgt, nogle har et begrænset antal billetter tilbage mens nogle først lige er starter da de er kommet på i sidste øjeblik, men kan se tager fart – vi anbefaler klart ikke at vente for længe med billetkøbet, da det går pænt stærkt i øjeblikket. Vi anbefaler også at man skriver sig på vores mailliste, hvor du får direkte besked om billetsalgsstart, så man ikke går glip af noget.

 

Der bliver rig mulighed for at opleve masser af kultur i Pavillonen i efteråret … både hvis du søger noget du kender eller ønsker at være nysgerrig på noget helt nyt. 

 

PS …. hvis du har ”reklamer nej tak” på postkassen gør det at programmet ikke kommer frem. I så fald er du velkommen  i Pavillonen eller Djurslands banks afdelinger hvor du også kan hente et så længe lager haves.

 

Se hele programmet på pavillonen.dk

Vi ses i Pavillonen

 

Jesper Jul

Direktør