Pavillonen starter nyt ambassadørkorps

Pressemeddelelse 14. september 2020

Pavillonen starter nyt ambassadørkorps.
 

Det lokale kulturflagskib rider med på frivilligbølgen og åbner nu for, at lokale kulturentusiaster som frivillige i huset kan være med til at løfte Pavillonen til næste niveau. Ideen er bl.a. andet at involvere flere i Pavillonen og derved rykke stedet til at til kunne mere end vi kan i dag blandt andet under arrangementerne.

I løbet af coronatiden har direktør Jesper Jul talt med en del fans og brugere af huset, der gerne vil være med til at skabe mere aktivitet. "Vi har en stor skare af gæster i alle aldre, som trofast kommer til flere forskellige slags arrangementer i huset. Dem og alle andre interesserede giver vi nu muligheden for at blive en del af vores nye PavCREW, som er betegnelsen for gruppen af frivillige kulturambassadører i Pavillonen."

Alsidige opgaver

De frivillige bl.a. vil kunne hjælpe med opgaver som f.eks. garderobehåndtering, barsalg, billetsalg og billettering. De vil også kunne hjælpe med artisterne på scenen som „scene-hands“ (altså crew-hjælper til de kunstnere/musikere, Pavillonen får besøg af), eller være med til at reklamere på forskellige platforme for kommende arrangementer i huset.

Masser af goder

Først og fremmest bliver man en del af teamet eller familien om man vil, hvor vi har et fællesskab omkring kulturelle oplevelser. Det er unikt at være aktør i at få arrangementer til at ”spille” og mærke den glæde det er i at få det hele til at gå op i en højere enhed. De erfaringer man gør sig her, vil man kunne bruge i mange sammenhænge.

“De frivillige vil blive inviteret til specialarrangementer kun for PavCREW teamet og få gratis adgang til flere af vores egne åbne kulturarrangementer.

Der er flere fordele, men dem får de først mere at vide om, når vi snakker med dem i huset," afslører kulturdirektøren med et glimt i øjet.

Jesper Jul håber, at mange vil melde sig som frivillige, og fortæller, at der kun er behov for et begrænset antal i første gang. "Det er vigtigt for os, at både husets faste medarbejdere, vores mange gæster og de frivillige i PavCREW oplever det her nye tiltag som en berigelse af huset. Derfor vil vi sætte PavCREW sikkert og roligt i søen. Jeg vil opfordre interesserede til at kontakte Pavillonen snarest muligt, så de kommer med allerede her i første runde."

Helle Nymann er torvholder på projektet og interesserede kan henvende sig og få mere at vide om Pav CREW på: frivillig@pavillonen.dk eller 86321633