Frekvens tour 2020

Pressemeddelelse 8. april 2020

Offentliggørelse af Frekvens Tour 2020

Nyt projekt med fokus på den nye musik

  • Lokale udvalgte bands fra 8 byer på turne
  • Ansøgnings frist 5 juni

Onsdag d. 8. april kan Pavillonen sammen med 8 andre midtjyske spillesteder løfte sløret for et regionalt samarbejde, der skal hjælpe unge lokale musikere med at komme ud og spille på spillesteder i hele regionen. Projektet hedder Frekvens Tour og skydes i gang i efteråret 2020!

Frekvens Tour er målrettet midtjyske bands og unge musikere i alderen 15-25 år, der skriver deres egen musik, og som er klar til at spille for et nyt publikum på de større danske spillesteder.

Fra 8. april til 5. juni er der åbent for ansøgere på hjemmesiden www.pavillonen.dk. Efter tilmeldingsfristen vil et panel af midtjyske spillesteder udvælge de 9 bands, der skal deltage i første udgave af Frekvens Tour i efteråret 2020.

Udover at komme ud og spille, bliver de 9 udvalgte bands også præsenteret for en række forskellige workshops, der kan hjælpe dem med at udvikle deres musik, deres sceneoptræden og klæde dem på til at forstå musikbranchen generelt. Alle bands vil også blive coachet i markedsføring, økonomi, teknik og god lyd til livekoncerter. Det hele ender ud i, at alle 9 bands spiller 3 koncerter på professionelle spillesteder i regionen.

Med Frekvens Tour ønsker vi at støtte og udvikle de unge, musikalske talenter, der er i vores lokalområde, blandt andet ved at give dem muligheden for, at komme ud og spille i professionelle rammer for et publikum, der ikke kender dem i forvejen, fortæller spillestedsleder Jesper Jul fra Pavillonen

Det er vigtigt for os at give de lokale bands og musikere mulighed for at udvikle sig og blive dygtige, for i sidste ende er det jo de unge musikere, der er den næste generation, der skal stå på vores scener og levere god musik og nye sange til publikum.

Frekvens Tour koncerterne kan i september 2020 opleves på følgende spillesteder: Fermaten i Herning, Paletten i Viborg, Kulisselageret i Horsens, Kedelhuset i Silkeborg, Generator i Ringkøbing, Subhuset i Holstebro, Pavillonen i Grenå, Turbinen i Randers og Bakkehuset i Ikast.

Frekvens Tour er støttet af Region Midtjylland.