Pavillonen åbner igen efter Corona-lukket

Pressemedelelse 18. juni 2020

Pavillonen åbner igen efter Corona-lukket.

Yes nu sker det … Glæden er stor på Pavillonens kontor nu hvor kulturen åbner op på Djursland igen.

Det har været en meget speciel tid og dejligt nu at være i gang igen Den super skønne koncert med Cody den 25. juni bliver gennemført med et begrænset antal tilhører og på Corona vilkår, administration og billetsalg er åben tirsdag, onsdag og torsdag fra 8-16 frem til sommer og er allerede begyndt at tage imod lokale bookinger til efteråret og sælge billetter lige som at der gennemføres et antal arrangementer før sommer – udtaler en glad Jesper Jul – direktør i Pavillonen.

Cody 25. juni 2020 Pavillonen

Genåbningen af Pavillonens kulturprogram sker med det fantastiske band CODY.

Koncerten gennemføres med et begrænset antal billetter der sælges efter først til mølle princippet og med håndsprit og afstand.

 

Den anmelderroste kvartet er klar med syvende udspil, som er bandets til dato mest ambitiøse og samtidig smukkeste album. Albummet er som at åbne en skuffe med gamle polaroider: Dén fest, dén udsigt, dén duft, dét udviskede fejlskud, som du stadig kan huske alt omkring. Små glæder, vilde følelser, ubehagelige tanker, de evindelige store spørgsmål.

Albumtitlen er Win Some, og noget af det indtagende (winsome) ved det er dets kaleidoskopiske strøm af minder, indtryk og følelser. Kvartetten bevæger sig stilistisk friere end før: Codys altid stærke melodier svæver, hakker og vendes på hovedet i et filmisk, både poetisk og råt lydunivers. Lytteren kommer langt omkring med hylende guitarer, opklippede klaverfigurer, improviserede strygereventyr og fuldfed bas. Win Some er som forgængeren I’ll Ride With You fra 2016 blevet til i samarbejde med producer Mads Brinch (Bisse, Niels Skousen, Blaue Blume, Folkeklubben m.fl.)

Siden debuten i 2009 er Codys lyd blevet kaldt post-folk, post-rock, country, crooner, indie m.m. Kært barn har mange navne. Selv ser de fire faste medlemmer Line Felding, David Fjelstrup, Frederik Thybo og Kaspar Kaae sig som et rockband med en plan for livet. De vil blive ved med at udfordre sig selv og publikum med musik, man har lyst til at blive ved med at vende tilbage til.

CODY har været aktive i Danmark og udlandet siden 2008, og bandet udgav deres debut-EP CODY og debutalbum Songs i 2009. I alt er det blevet til fem albums og to EP’er, som alle er blevet rost til skyerne af både danske og udenlandske medier. Men selvom bandet er blevet taget godt imod af anmelderne og ikke mindst publikum, har det også været en udfordring at holde maskinen i gang. Cody er gået fra syv medlemmer, et stort kollektiv, til nu at have fire medlemmer, der har været med fra den spæde start. De har plejet et stærkt venskab gennem årene. Den slags venskab, man vel kan kalde familie.

Det nye album Win Some afspejler på flere planer et band, som har spillet sammen i over 10 år, og som har udviklet sig til noget ganske særligt. Både den kompromisløse karakter af Win Some, men også bandets liveoptrædener, er et eksempel på, at det i sidste ende betaler sig at gå gennem ild og vand sammen. ”In the end you win some

Vild Corona-tid

Jeg har aldrig før prøvet at få virksomheden lukket af statsministeren kl 20.30 om aftenen. Det skete den 11 marts midt under en koncert og workshop med Søren Andersen der i jo i sagens natur var intet anende før den sidste solo var spillet til koncerten. Derefter har Pavillonen været lukket i 3 måneder hvilket har været utroligt underligt for både personale og vores mange daglige brugere og koncertgængere. Det er normalt en meget travl periode med super meget aktivitet - hvor der i stedet har været helt stille…

Vi har dog brugt meget energi på at flytte arrangementer der skulle have været afholdt i den lukkede periode til nye datoer i efteråret og næste forår og er heldigvis lykkedes med at finde nye datoer så arrangementerne kommer forbi Grenaa.

 

Mødtes til rengøring

Mandag den 15. juni mødtes alle medarbejdere fra alle grupper i Pavillonen for at rengøre Pavillonen fra den ene ende til den anden. Det var lidt af en opgave med et stort hus der havde stået tomt så længe – men nu er vi igen klar til at modtage gæster, bookinger og afholde de arrangementer der er planlagt frem til sommer.

 

Nu er vi klar igen – og vi glæder os …