Pavillonen live på nettet

18. marts 2020

Pavillonen går online.

Levende kultur - live på nettet.

 

Koncert med Anders Gantris LIVE på nettet fra Den gamle pavillonsal

Torsdag den 19 marts kl 19.00

på Pavillonens facebookside.

 

Corona virusen og den vanskelige situation i Danmark lige nu har gjort at pavillonen har lukket ned for alle aktiviteter.

 

Vi er normalt et sted hvor der samles rigtig mange mennesker og har mere end 30 forskellige aktiviteter på hverdage i vores højsæson toppet op med et væld af offentlige kulturarrangementer. Derfor er det meget uvant for os at der er så stille nu. Publikum og brugere samles normalt i Pavillonen til levende kulturoplevelser der bliver skabt i nuet i det levende øjeblik og sætter spor man snakker om længe efter …udtaler Jesper Jul

 

Pavillonen - Live på nettet

Grundet situationen har vi valgt at prøve noget nyt. Vi vil forsøge at bruge den stemning Pavillonen har i den gamle Pavillonsal og lave en koncert i de originale koncert-rammer med ny musik.

Vi vil også senere invitere til virtuel kunstudstilling og flere spændende ting …

 

Koncert - Livestream fra den gamle pavillonsal torsdag den 19 marts kl 19.00 på facebook ...
Anders Gantriis giver virtuel koncert live fra pavillonen og spiller nye originale dansksprogede sange som passer rigtig godt til pavillonen. Vi vil benytte koncertsalen og det unikke rum til at skabe en live-stemning men blot på nettet. Vi vil forsøge at bruge den unikke og hyggelige stemning der er i pavillonsalen og på den gamle scene men i stedet live på nettet. Det er nyt for os men vi glæder os helt vildt til at byde dig indenfor i pavillonen men blot i din egen stue.
I denne nye situation hvor covid19 bremser meget prøver vi her noget nyt via internettet.
Vi håber du vil kikke med og bakke op ....live fra pavillonen på nettet - vi ses 
👍

 

På facebook kan vi se at der allerede er mange der glæder sig til dette første koncert-tiltag.

 

Det er vigtigt at der kommer noget positivt ud så vi ikke kun har fokus på alle dårligdommene ved situationen. Normalt vil man samles og være sociale om noget andet for at sætte det hele lidt på pause – det kan vi desværre ikke nu men vi kan være sammen på nettet og få en fælles oplevelse der. Vi glæder os til at afprøve dette og glæder os endnu mere til at se alle til levende kultur i pavillonen igen når vi er på den anden side.

 

 

Kulturelle hilsner

 

Jesper Jul