Sangskriver talk og workshop med Troy Campbell (USA) –

Sangskriver talk og workshop med Troy Campbell (USA)

28. sep. kl 17.00

Fri entre

Pavillonsalen

 

 

Troy Campbell fra det internationale sangskriver netværk House of Songs afholder Sangskriver Talk i Pavillonen forud for aftenens koncert. Hvis du deltager i workshoppen er der fri entre om aftenen til koncerten der starter kl 20.00.

Arrangementet er for alle der er interesseret i sangskrivning - uanset om du er erfaren - eller helt grøn - og bare gerne vil i gang med at skrive. 

 

Dette er en unik mulighed for at møde den højt respekterede sangskriver Troy Campbell fra Austin i USA.

Troy kommer til Danmark i en anden anledning og vi har derfor helt eksklusivt lokket ham til at holde oplæg i Pavillonen.  Troy brænder for sangskrivning og den værdi det har og han har formået - meget sjældent i amerikanske sammenhænge - at få kommunen i Austin til at gå ind i House of Songs med den værdi det har for lokalsamfundet.

 

Troy vil bl.a. komme ind på …

 

Vigtigheden af sangskrivning.

Sangene skal ud og som et redskab til at formidle en holdning eller et budskab.

 

House of Songs projektet 

Troy fortæller om House of Songs projektet og det det har gjort for nogle artister og deres sangskrivning– hvor flere af Danmarks mere kendte sangskrivere har fået boostet deres inputs.Der udover viser han en lille film House of Songs.

 

Workshop

Hvordan kommer man I gang med at skrive sange? Troy viser ”hands on” eksempler på det og involverer deltagerne.

 

Om Troy Campbell

The House of Songs er et internationalt sangskrivernetværk, der så dagens lys på Samsø tilbage i 90’erne. Poul Krebs var en af initiativtagerne dengang. Projektet har i den grad har udviklet sig og har nu base i Austin, Texas. Her ligger selve sangskriverhuset, der hvert eneste år er bolig, studie og workshop for masser af internationale sangskrivere. Fra primært at være et dansk/amerikansk samarbejde, er The House of Songs nu blevet et prisvindende internationalt projekt, med sangskrivere fra adskillige lande bl.a. Canada, Sverige, Norge, Spanien, Tyskland og Frankrig.

Troy Campbell (US) er en kritikerrost musiker, der igennem sin 25-år lange karriere har opnået internationale prestigefulde priser og anerkendelser bl.a. som co-writer på adskillelige albums samt en placering på New York Times top ti kritikerliste.
Bruce Springsteen har kaldt Campbell “A Rare voice … With a high lonesome sound”. Sangen “Lovers”, fra Campbells seneste soloalbum ”Long in the Sun”, sikrede ham en track-placering som top 10 i USA Today. Troy Campbell har otte albums bag sig.

 

 

Til koncerten kl 20. Vil endnu en amerikaner gøre Troy selskab.  Det bliver en rent dobbelt up på Americana og Folk. Når Troy Campbell og Matt the Electrician giver hvert deres bud på genren.

 

Om Matt The Electrician

På trods af navnet er Matt the Electrician ikke længere elektriker. Nu fokuserer han I stedet på den 
musikkarriere, der har været i fortsat udvikling over de sidste to årtier. En karriere der har kastet et dusin plader af sig og flere tusind koncerter. Det er Folkmusik i en moderne tid, med tekster der kredser om det 
21. århundredes realiteter og foranderligheder. Matt skriver ud fra sit eget liv - Som han selv siger: ”Songs about the small things in life, which, to me, are really the big things”. 


Pavillonsalen 

Dørene åbnes kl. 19:00. 
Billetpris 75,- kr. / i døren 100,-