Kiefer Sutherland koncert i Grenaa aflyst – ny dato på vej

Vi har desværre netop modtaget denne beklagelige meddelelse fra Kiefer Sutherland, der skulle have optrådt i Pavillonen i aften den 15. august.

Statement from Kiefer:
“Sadly I Slipped on the steps on the bus whilst travelling to Denmark and seriously injured a rib.  Making it difficult to breath, and impossible to sing.  Regretfully, I will not be able to perform the last 3 shows of our tour, but have every intension of making up these shows up in September / October when we return.  I am so sorry for any inconvenience that I have caused to the fans who have bought tickets.  I will do everything I can to make it up to you.

Thank you for your understanding,
Sincerely Kiefer”

Kiefer er desværre kommet til skade, og har slået et ribben så hårdt at det er besværligt at trække vejret – det er på ingen måde livstruende, men gør dog at han ikke er i stand til at synge. Derfor kan de næste koncerter ikke gennemføres her iblandt koncerten i Grenaa i aften.

Der arbejdes på højtryk for at finde erstatnings dato som koncerten kan blive flyttet til. Billetter købt til i aften, vil være gældende til den nye dato.

”Det er en meget uheldig og ærgerlig situation som Kiefer selv beklagede mange gange da jeg snakkede med ham. Han var meget opsat på koncerten i aften og derfor arbejders på højtryk på at finde ny dato ”
udtaler Jesper Jul fra Pavillonen ”

Billetkøbere til koncerten i aften får direkte besked per mail.