Kiefer Sutherland til Pavillonen i Grenaa

Kiefer Sutherland med Band

15. august kl. 20.00
Pavillonen, Grenaa

Det her bliver stort. Vi kan næsten ikke få armene ned af begejstring over at have fået en af de helt store Hollywoodstjerner til at komme til Grenaa og Pavillonen – det er et scoop.  Nye skarpe sange med et utroligt velspillende band, fabelagtig stemme og karakter og så med en af Hollywoods helt store stjerner i front... det her bliver en stor aften i Pavillonen og Grenaa

Det er med total begejstring og stolthed at vi nu kan præsentere Kiefer Sutherland i Pavillonen i Grenaa.

Det er vaskeægte Hollywood stjernestøv der kommer til byen, når en af de helt store navne kommer med sit band – og byder os alle sammen op til dans – the american way.

Stilen er Country og Rock på den helt fede og autentiske måde hvor Kiefer Sutherland's rå stemme og passion for musik brænder igennem, og han fremstår som en ærlig musiker, der har masser af fortællinger på hjerte fortalt gennem musikken.

Stjernestøvet har drysset over Sutherland helt fra barnsben – i et hjem med to store skuespillere som forældre. Faderen Donald Sutherland har stadig den dag i dag en glorværdig karriere og nævnes på linje med navne som Clint Eastwood, Jane Fonda og andre af den generations helte i Film som Kellys Helte, MASH, Bag lås og slå, JFK, Flammehav, Outbreak, Space Cowboys, Hunger Games filmene med flere.

Allerede i 80’erne viste den unge Kiefer et stort skuespil talent – og blev hurtigt et af de helt store navne i Hollywood – med film somLost boyz, Young Guns, A Few Good Men, The Three Musketeers og mange flere - hvor han spiller sammen med stjerner som Kevin Bacon, Charlie Sheen, Emilio Estevez, Tom Cruise, Jack Nicholson, Demi Moore, Patrick Sog Julia Roberts.

Du kender ham med garanti også i rollen som Jack Bauer i serien "24 timer", der både har vundet de fornemme Emmy og Golden Globe awards. Senest kan vi se ham som Præsident i den aktuelle og meget roste Netflix serie ”Designated Survivor.

Meget lig skuespil kaldet er han vej ind i musikken drevet af stor passion og ægthed.

I starten af 2015 spillede Kiefer Sutherland to numre, han havde skrevet, for sin bedste ven Jude Cole. De to havde tidligere startet og drevet pladeselskabet Ironworks. Cole kunne lide hvad han hørte, og opfordrede Kiefer Sutherland til at tage ud og spille sin musik. Det blev til en tour rundt til mindre spillesteder og barer i USA. De to sange blev hurtigt til fire og seks numre, og Kiefer Sutherland og Cole besluttede at lave et album. I 2016 udkom Kiefer Sutherland's debutalbum "Down In A Hole".

Albummet er blevet godt modtaget og han turnerede i USA og Europa i 2016.

2019 har sendt et nyt album på gaden ”Reckless & me”. Og Kiefer Sutherland er nu klar til at besøge Europa, Danmark og Pavillonen med sin Country/Rock og vise os ”How its done”.

Vi ses i Pavillonen

Kiefer Sutherland –  ”Something to love”

https://www.youtube.com/watch?v=ncwoWxFMwgY&list=RDncwoWxFMwgY&index=1

 

Interview med Kiefer Sutherland omkring musikken…

https://www.youtube.com/watch?v=EzniD-Tu-oA&list=RDncwoWxFMwgY&index=2

 

Uddrag af film og musik med Kiefer Sutherland

 

Musik - Albums
2016: Down in a Hole
2019: Reckles and Me

 

Film og Tv Serier
Designated survivor - 2016-2019 (Tv Serie sendt på Netflix)

24 timer – Jack Bauer - 2001-2010 (Tv serie sendt på TV-2)

 

Melancolia – 2011 (Instrueret af Lars von Trier)

24: redemption – Jack Bauer (Film)

Red Door – 2003

Dead Heat - 2002

Phone Booth - 2002
A time to Kill – 1996

Laura Palmers sidste dage – 1992 (Instrueret af David Lynch)
A Few Godd Men – 1992
The Three Musketeers1993
Flatliners – 1990
Young Guns  - 1988

Stand By Me - 1987

…med flere.