Giv dig selv en algoritmefri oplevelse

Velkommen til et fantastisk efterår i Pavillonen.

Så er efteråret på vej, og kulturen er på vej ind i sit rette element i den mørke sal, hvor lyd og lys for alvor kommer til sin ret. 

I Pavillonen byder vi på et ret stærkt program helt fyldt med algoritmefri oplevelser, hvor du helt selv kan vælge frit mellem et hav af oplevelser, uden at der konstant popper forslag op om, hvad nogen tror du kan lide. Algoritmens indflydelse er stærk, og har du først på en af diverse streamingtjenester set en krimi eller hørt en pop kunstner - vil du blive eksponeret for mere af det samme, hvor man forsøger at få dig til at høre eller se mere af det samme. Det kan være svært at bryde ud, og opsøge nye kulturelle ståsteder og ikke kun bliver hvor man er. I Pavillonen kan du få algoritmefri oplevelser, hvor du ikke bliver eksponeret for mere af det samme - nærmest modsat. Vi vil gerne inspirere dig til at prøve noget nyt, opleve en ny kunstner eller en ny genre for at give dig nye inputs og nye oplevelser. Det er her du oplever en wow-effekt ved en første-gangs-oplevelse med overraskelser, nærvær og styrke, som man kan leve på meget længe. Hvor det er den gunstige intelligens der får næring, og giver dig styrke, mod på nyt og nye kulturelle veje, ikke den kunstige, der meget let kan styre dig der hen hvor du plejer. 

Vi arbejder på at kunne levere meget mere algoritmefri kultur i et Pavillonen 2.0. Et stort byggeprojekt der næsten skyder Pavillonen op i dobbelt størrelse, og giver masser af nye muligheder i en væsentligt opdateret version. Her skaber vi med hele kulturen under et tag, nye sociale mødesteder, kunsthal, intimscene, tagterrasse og meget mere. En kulturel opgradering uden sidestykke. Projektet er allerede omtalt i over 20 forskellige medier i indland og udland og er ret spændende. Nyd tegningerne, som kan ses i Pavillonen.

Check hele vores store program ud, her på hjemmesiden, helt algoritmefrit og glæd dig til at blive overrasket. 

Stor tak til det faste team i Pavillonen der arbejder for kulturen hver eneste dag med stor entusiasme, og til alle vores frivillige i Team PavCrew der møder friske ind, og hjælper med at afvikle et hav af arrangementer - gi dem et klap på skulderen når du ser dem, det fortjener de. 

Vi ses i Pavillonen - lige der hvor kulturen er levende. 

Jesper Jul, direktør