Klub Lyt Nyt i Pavillonen – de næste stjerner på vej…

Vær med på først på beatet og hør det nye i Pavillonen – før de bryder igennem.

 

Pavillonens Klub LYT NYT er en succes der bare vokser og vokser. Sidste sæson satte vi absolut rekord i antallet af medlemmer. Tidligere medlemmer af klub lyt nyt har fået forkøbsret til denne sæson og vi har allerede solgt en god portion af medlemskortene - INDEN alle koncerter er offentliggjort det tager vi som en tillidserklæring og er rigtig glade for udtaler Jesper Jul - Pavillonen. Og fortsætter og denne gang er der virkelig noget at glæde sig til

Hvis udviklingen forstætter er forventningen, at vi i denne sæson kan ramme punktet, hvor vi må melde udsolgt af LYT NYT kort - da vi kun har mulighed for at sælge et begrænset antal medlemsskaber til denne helt utrolig favorable pris.

Forsalget af lyt Klub Lyt Nyt kort starter officielt den 21. aug. kl 10.00 på www.pavillonen.dk

  • Klub LYT NYT Kortet indeholder 6 udvalgte koncerter for kr. 350,- i alt
  • Klub LYT NYT kortet kan købes www.pavillonen.dk og veksles til et kort der gælder til alle 6 koncerter.
  • Klub LYT NYT er en klub for folk med hang til ny og spændende musik i Pavillonen 


Klub Lyt nyt konceptet indeholder kunstnere der ikke er helt kendte endnu men har kvalitet, nerve og noget at byde på og absolut er et nyt lyt værd. – tidligere har kunstnere som Mads Langer, Rasmus Walter, Lucas Graham med flere været en del af Lyt Nyt  – og de har jo som bekendt fået en fantastisk karriere senere…

Klub lyt nyt efterår 2018

 

  • Bogfinkevej 7 sep
  • De Underjordiske 21 sep
  • Iris Gold 13 okt
  • Kajsa Vala 3 nov
  • Esben Kronborg 23 nov
  • Dustbowl Revival 1 dec

 

Ekstra.

Med et klub lyt nyt kort i hånden får du yderligere mulighed for at opleve Sonja Hald, Christina Dahl og Jacob Bellens til halv pris – ved at købe i forsalg (rabatten bliver automatisk koblet sammen med din profil i billetsystemet så det er meget let at håndtere)

 

Bogfinkevej – LYT NYT

Fredag d. 7. september kl. 20.00

Billetpris: Forsalg kr. 145,- / i døren kr. 165,-

Køb hele LYT NYT kortet for kr. 350,-

 

Det er pop. Det er rap. Det er fede melodier. Det er skarpe tekster. Det er dem med sangen om smilets by. Det er et af de helt hotte navne lige nu. Det er ingen ringere end Bogfinkevej! Du finder Bogfinkevej i et mix af folkelighed, legende rap-harmonier og skarpe tekster. Bogfinkevej var ikke længe om at lokke folk ind i deres univers, og da de havde fået folk til at elske musik, som de knap nok vidste fandtes, var bla. Wafande, Steffen Brandt og TV-2, ikke længe om at ønske dem som bidrag til deres tours i 2017

Pavillonsalen – unummererede pladser

 

De Underjordiske – LYT NYT

Fredag d. 21. september kl. 20.00

Billetpris: Forsalg kr. 150,- / i døren kr. 175,-

Køb hele LYT NYT kortet for kr. 350,-


De Underjordiske spiller dansksproget rock, der kombinerer 80’ernes guitarpop med 60’ernes psykedeliske lydmønstre. De bygger videre på 00’ernes indiegenrer og ånder liv i organisk, alternativ rock, som den lyder på dansk i 2018. Sangene pendulerer mellem fængende up-tempo numre og storladne melodier med tekster, der kredser om frigørelse, spiritualitet og kærlighed. De er følelsesbårne og overjordiske, hvilket trækker tråde til 60'ernes og romantikkens lyriske tradition.

Pavillonsalen – unummererede pladser

 

Iris Gold – LYT NYT

Lørdag d. 13. oktober kl. 20.00
Billetpris: Forsalg kr. 140,- / i døren kr. 165,-
Køb hele LYT NYT kortet for kr. 350,-

 

Iris Gold inviterer ind i sin verden af ”hippie hop” – en farverig og smitsom sammensmeltning af retro hiphop, soul og power pop, med et generøst drys af flower power. Efter at have delt scene med nogle af de største artister i verden, og arbejdet med nogle af de mest indflydelsesrige producere, har Iris bevist, at hun nu er klar til selv at indtage verden.
Hitsinglen ”All I Really Know” har allerede fyldt diverse radiokanaler, og der er meget mere musik på vej fra Iris Gold.

Pavillonsalen – unummererede pladser ved caféborde

 

Kajsa Vala – LYT NYT
Lørdag d. 3. november kl. 20.00
Billetpris: Forsalg kr. 150,- / i døren kr. 175,-
Køb hele LYT NYT kortet for kr. 350,-


Efter et intenst forår på de danske landeveje er dansk-islandske Kajsa Vala og
hendes ualmindeligt velspillende band ved at lægge sidste hånd på et album,
som vil udgøre lydsporet til den næste turné, hvor hun og bandet er en del af LYT NYT i Pavillonen. Siden Kajsa Vala sidste år lagde Spot festivalen ned, har hendes navn summet i krogene, og forårets turné har skabt opmærksomhed om bandet langt uden for hjembyen Aarhus.


Pavillonsalen – Unummererede pladser ved cafeborde.

 

Esben Kronborg & Band – LYT NYT
Fredag d. 23. november kl. 20.00

Billetpris: Forsalg kr. 125,-  / i døren kr. 155,-

Køb hele LYT NYT kortet for kr. 350,-

 

Sidst Grenaa så Esben Kronborg var det på den store scene til Grenaa Gademusiker Festival til en nærværende solokoncert.
Nu kommer han tilbage - med band og en masse nye sange.
2017 var et skelsættende år i sanger og sangskriver Esben Kronborgs liv. Med morens alt for tidlige død var det naturligt at gøre status over livet. Finde ind til kernen og gå nye veje med sig selv og sin musik. Esben Kronborg sagde sit job op, opsagde sin pladekontrakt og aflyste en planlagt forårsturné for at skrive nye sange, nye sange som hurtigt viste sig at være på dansk.

Pavillonsalen – unummrede pladser

 

Dustbowl Revival – LYT NYT
Lørdag d. 1. december kl. 20.00

Billetpris: Forsalg kr. 140,- / i døren kr. 160,-

Køb hele LYT NYT kortet for kr. 350,-

Vi har her gjort noget af et scoop med at trække dette fantastiske Amerikanske band til vore breddegrader til en helt unik koncert. Check dem ud i Pavillonen, inden de gør det stort i USA, hvor de bliver rost til skyerne. Dustbowl Revival er et amerikansk ottemandsband fra Los Angeles, der sammenkobler old school bluegrass, gospel, førkrigstidens blues og New Orleans hotteste swing til en stærk roots cocktail.
LA Weekly har udnævnt dem til at være Los Angeles’ bedste live band og Rolling Stone Magazine skriver om The Dustbowl Revival; ”Americana swing der var så fedt, at jeg tog tilbage for at se dem igen dagen efter.”

Pavillonsalen – unummererede pladser