Nye muligheder i Pavillonsalen

Nye afskærmninger giver større fleksibilitet, mere intimitet og hygge – og ikke mindst bedre lyd.

Hen over sommeren har Pavillonens teknikker, Andreas Jakobsen, samarbejdet med syværkstedet i Grenaa om at få fremstillet 20 afskærmende ”gardiner” til Pavillonsalen.

De 20 ”gardiner” kan hænges på så de afskærmer svalegangen i Pavillonsalen. Men stadig lader de klassiske søjler, der kendetegner den 115-årige Pavillon, være synlige. Afskærmningen er fremstillet i sort molton, der er en brandhæmmende og 100% lystæt stofkvalitet. Sort molton bruges typisk til sceneafskærmning og bagtæpper, da det udover at hænge pænt uden at skabe folder også har den velkomne sidegevinst at det er rigtig godt for akustikken i lokalet.

Med de nye gardiner har Pavillonen fået nye og helt bogstaveligt skræddersyede muligheder, for at tilpasse den traditionsrige Pavillonsale til det enkelte arrangement, og dermed skabe større intimitet, nærvær og højne oplevelse for gæsterne.

Husvante gæster vil være klar over at den nye afskærmning fjerner muligheden for at sidde ved bordene i svalegangen. Men også det har Pavillonen en løsning på. Der vil nemlig stadig være siddepladser til langt de fleste arrangementer. Blot opfordres gæster med ønske om at sidde til at komme i god til inden koncertstart, for at sikre sig en plads ved de opstillede borde.

”Vi er rigtig glade for den nye løsning, der helt klart vil kunne mærkes positivt på både stemning og lyd” udtaler Jesper Jul, der glæder sig til for alvor at tage de nye muligheder i brug når efterårssæsonen tager fart her hen over den næste måned.