Forårsprogrammet er på gaden – ændringer på vej.

Pressemeddelelse 11. februar 2021

Forårsprogrammet er på gaden – ændringer på vej
.
Pavillonens forårsprogram for 2021 er netop blevet husstandsomdelt, på trods af, at flere arrangementer allerede har måttet flytte grundet Covid19. Det er et ambitiøst og meget omfattende program som vi i den grad glæder os til at afvikle for alle de mange publikummer der allerede har købt billet til Pavillonen.

Nogle arrangementer flytter dato

Mens myndighedernes restriktioner betyder at al aktivitet i Pavillonen pt. er suspenderet, arbejdes der hårdt i kulissen for at flytte arrangementer til ny dato – og ikke aflyse. Kunstnere som Dopha, Bob Dylan Tribute, Nikolaj Stokholm, Michael Falch og Det Band, DAD, Jacob Dinesen med flere har allerede fundet nye datoer. Direktør Jesper Jul udtaler: ”Som udgangspunkt er vi superglade for både den fleksibilitet, vi møder hos vores publikum og hos de udøvende kunstnere. Det er lykkedes at skifte dato på langt størstedelen af vores arrangementer der er berørt af nedlukningen, så publikum blot skal glæde sig i lidt længere tid i stedet for at blive skuffede over en aflysning. Det er noget af et puslespil, når hele turnéer skal flyttes, men vi er stolte over de tilkendegivelser vi får fra artisterne, der glæder sig til at optræde i Pavillonen.”

Covid19 har fyldt rigtig meget og skabt en del udfordringer undervejs det seneste år. Men selv om der er meget, som vi har været noget udfordrede på, har vi alligevel kunnet gennemføre rigtig mange arrangementer og hold fast vi har haft rigtig mange unikke oplevelser i efteråret 2020.

Det bedste publikum

Vi må også bare konstatere, at vi simpelthen har verdens bedste publikum i Pavillonen! Der har været restriktioner fra myndighedernes side, men herfra er vi taknemmelige og imponerede over hvordan Pavillonens publikum har været fantastiske til at holde afstand, spritte af, bære mundbind med mere – og i det hele taget haft en positiv indstilling til myndighedernes regler. Publikum har på den måde været med til at skabe gode og sikre arrangementer i Pavillonen. 1000 tak for det.

Kulturen binder os sammen

Vi er i løbet af det sidste år blevet bekræftet i alt det kulturen kan og hvordan den binder os sammen med noget fælles at referere til. De oplevelser vi glæder os til og deler med hinanden, den energi det giver, den livsglæde den skaber og de rørende øjeblikke som vi har sammen via de levende kulturoplevelser er enormt vigtige for os.

Vi har også prøvet at være ”sammen hver for sig” via skærmen, fællessang i tv og meget mere – men vi ved også nu, at den rigtige oplevelse, den hvor vi er rigtig sammen, mærker nærværet med kunstneren, deler oplevelsen med sammen med andre, føler stemningen, synger med på omkvædet og alt det der hører med IKKE kan erstattes af skærmen.

Glæd dig lidt længere.
De nye datoer betyder, at alle der har købt billet, ikke skal gøre andet end at holde fast i billetten og glæde sig i lidt længere tid. Alle, der har købt billet til et show der bliver flyttet, får tilsendt en mail med ændringerne på den mailadresse, der er tilknyttet købet. Billetholdere er dermed sikret en plads på den nye dato, og da mange af Pavillonens arrangementer er populære og kun har et begrænset antal pladser, anbefales det at holde fast i sin billet. Flere af de store koncerter er allerede ved at være udsolgt. Er du i tvivl om, hvornår et arrangement afholdes, vil du altid kunne se de aktuelle datoer på vores hjemmeside
www.pavillonen.dk. Det er datoerne her, der er gældende.
 ”Vi mærker en længsel fra vores brugere, publikum og artister om at være sammen igen; ikke online, via skærm eller hver for sig , men rigtigt sammen. Og i Pavillonen glæder vi os helt vildt til igen at kunne åbne dørene og lade den levende kultur i form af jazz, comedy, foredrag, rock, pop, klassisk, musik og lyrik, brunch og musik genfinde sit publikum.

Vi glæder os til igen af kunne ses i Pavillonen