Pavillonen med i nyt samarbejde om online festival

8 jyske og fynske spillesteder går sammen og skaber ny online-festival fra 27 april - 4 maj som opvarmning inden genåbningen af livemusikken

 

Ideen er udsprunget af, at mange publikummer har siddet hjemme og savnet LIVE musikken rigtig meget …. Da der har været lukket temmelig længe kan man næsten have glemt, hvordan det er at komme på sit lokale spillested og høre, føle og mærke stemningen til et stabil god live koncert. Med denne warm up festival online får mange publikummer over hele landet muligheden for at øve sig, så man er klar til det hele åbner igen. Der er masser af friske og nye navne på plakaten så man kan være inspireret, toptunet og klar til spillestederne åbner igen, udtaler Jesper Jul Pavillonen

 

Alle landets spillesteder ser frem til den 6. maj, hvor de igen må gennemføre livekoncerter foran et publikum. Indtil da er otte spillesteder gået sammen for at skabe en festival, som varmer op til den store gen-åbning. Warm Up Festival udgøres af 8 streamingkoncerter på tværs af spillestederne som det sidste online skridt mod livekoncerterne.

Første koncert den 27 april

Med udsigt til livemusik på spillestederne fra starten af maj, vil streamingkoncerterne nok i højere grad være noget, der hørte sig til under nedlukningen. Men inden den 6. maj, hvor livemusikken igen kan opleves, kan man fra den 27. april til og med den 4. maj hver dag opleve en online koncerter direkte fra spillestederne. Koncerterne er optaget på hvert af spillestederne og bliver streamet samtidig på alle stedernes facebooksider som en samlet stor begivenhed der kan komme rigtig mange til gode. 

Warm Up Festival kulminerer den 5. maj, hvor radioværten Jesper Nyborg vil præsentere de bedste øjeblikke fra festivalen samt interviewe nogle af de artister, der har optrådt. Også sendt samtidig på alle spillestedernes facebooksider.

Gratis adgang til koncerterne

De danske artister har haft en særlig uforudsigelig skæbne under corona-tiden. Derfor har spillestederne igangsat festivalen, hvor de betaler alle omkostninger inklusivt løn til artisterne. Derudover vil det under de enkelte koncerter være muligt for seerne at donere penge direkte til artisten.

”Vi ved, at artisterne har lidt under corona-krisen, og vi ved hvor svært, det har været med hjælpepakker og usikkerhed om fremtiden. Derfor prøver vi spillesteder at give noget igen. Uden artister er der ingen musik, og uden musik er der ingen kultur,” lyder det fra de 8 spillesteder.

Spillesteder står sammen

Bag Warm Up Festival står en række af de stærkeste spillesteder og kulturhuset spillesteder i det jyske og fynske: Søngerborghus i Sønderborg, Godset i Kolding, Pavillonen i Grenaa, Tobakken i Esbjerg, Posten i Odense, Voxhall i Aarhus, Paletten i Viborg og Fermaten i Herning. Og det er et stærkt samarbejde, hvor båndet mellem spillestederne kun er blevet stærkere.

”Vi spillesteder har ligesom artisterne befundet os i en mærkelig tid under corona, men én god ting tager vi med videre. Båndet mellem spillestederne er blevet endnu stærkere, og vi kan støtte hinanden. Når alt kommer til alt, arbejder vi for det samme. Nemlig musikken.”

 

Line-up på Warm Up Festival

  • Kom Vi Løber
  • Mirja Klippel Ida Wenøe & The Silver Cords
  • Earn Your Scars
  • Bound By Law
  • Morten Christensen
  • Kaleiido
  • Bite The Bullet
  • The Awesome Welles