Pavillonen lukket grundet Corona

12. marts 2020

Kære Bruger, gæst, publikum, medlem m.m. af Pavillonen.

Grundet myndighedernes udmelding den 11 marts er alle aktiviteter i Pavillonen suspenderet frem til den 30 marts.

I Pavillonen tager vi Statsministeren udmelding i går om den nye situation vedr. Corona-Virus meget alvorligt og lukker derfor ned for alle aktiviteter fra dagsdato frem til 30 marts. Der rigtig mange aktiviteter der bliver berørt af det og vi er i kontakt med alle aktører og samtidig i gang med at finde nye datoer for de mange shows der skulle have været afholdt i perioden udtaler Jesper Jul direktør i Pavillonen.

 

Det går allerede ud over aftenens show med Theessink og Møller, der bliver aflyst – billetholdere til arrangementet får direkte besked på mail fortsætter Jesper Jul

Har du billet til arrangement

Har du billet til arrangement i Pavillonen vil du få direkte besked per mail sendt til den der har købt billetten om hvordan du skal forholde til det enkelte arrangement.

Vi arbejder så hurtigt som muligt på at finde en løsning, nye datoer med mere i videst muligt omfang og vil melde ud omkring de enkelte arrangementer direkte når vi ved mere.

 

Koncerten med Theessink og Møller torsdag den 12 marts gennemføres ikke – der kommer en direkte besked til alle, der har billet til arrangementet

 

Andre aktiviteter

Alle andre aktiviteter i Pavillonen er ligeledes suspenderet i perioden.

 

Repræsentantskabsmøde  møde den 26 marts

Grundet situationen har vi i samråd med vores advokat suspenderet Pavillonens repræsentantskabsmøde der skulle have været afholdt den 26 marts. Vi melder en ny dato ud når det igen er muligt at samles i offentlige forsamlinger.

 

Forståelse

Det vil desværre ikke være umuligt for os at svare på alle spørgsmål, der vil blive stillet på e-mail, telefon og sociale medier. Vi beder om jeres forståelse og tålmodighed, da vi har rigtig mange arrangementer og aktiviteter, og har begrænsede personaleressourcer.

 

Vi følger udviklingen tæt og opdaterer siden her samt Facebook i takt med udviklingen

 

Tag hensyn og pas på hinanden og jeres nærmeste.

 

Vi ses snart igen

 

Bedste hilsner

 

Pavillonen