Pink Floyd Project - en oplevelse der efterlod os hypnotiseret

Pavillonen har som et led i talentudvikling i Norddjurs Kommune lavet et samarbejde med UngNorddjurs.
Her har unge mennesker, der brænder for musikken, mulighed for at komme ned og høre koncerter - og skrive anmeldelser heraf.

Denne gang har de oplevet PINK FLOYD PROJECT

 

 

Stemningen i koncertsalen er højt til loftet, folk hilser, drikker lidt øl og sodavand. Efter lidt tid begynder folk stille og roligt at finde deres pladser. Lyset bliver sænket, og alt snak stopper med det samme. En enkelt mand stiller sig op på scenen, rampelyset styre ind på ham, han begynder at spille en stille melodi. Folk sidder helt stille og lytter, og så lyder der et brag, og hele bandet går i gang med at spille den første sang.

Pink Floyd Project

Mens bandet spiller, køre der nogle små videoklip, der sammen med musikken kan gøre en helt hypnotiseret. Bandet spiller mange af deres kendte sange og folk synger højt med og den store træk ind og ud stolerække ryster faretruende under vægten af de mange tilskuere der vipper med på sangene. Efter 1.5 times tid holder bandet en pause. Folk er opstemt og glade, de fleste snakker om musikken og sangeren. Det er dog her at mig og Mathilde beslutter os for at tage hjem. Men det har sammenlagt været en spændende oplevelse, der har givet mig et nyt syn på Pink Floyd.

//Karen Budtz & Mathilde Melin

Fotograf: Karen Budtz & Mathilde Melin