Cohen - En hyldestkoncert

Onsdag d. 06.12.17 kl. 20.00 i Pavillonen i Grenå.

Salen er fyldt. Folk står og venter på koncertens start. Nogle finder deres pladser mens andre stiller sig klar, så de kan se hvad der sker på scenen. 

Så trådte Sara Indrio på scenen og startede med at synge en smuk, og stille sang. Hendes stemme var sprød og det var tydeligt at publikum nød hendes sang. Bandet viste under hele koncerten at de havde kendt hindanen i lang tid og var blevet meget tætte. Cohens romantiske sange gav, alle lyst til at holde om en. Mange par stod og holdte i hånden, eller krammede, mens de vuggede med til musikken. Tiden gik hurtigt og pludselig var der pause. Publikum der før koncerten havde forholdt sig roligt, havde fået løftet deres humør, de stod nu og snakkede højt og grinene.

Efter pausen, var musikken lige så fantastisk som før, publikum begyndte at klappe før sangene var slut, og det stoppede først, da den næste sang var begyndt. 


Så nær slutningen af koncerten kom den sangen som vi alle havde ventet på Halleluja. Efter koncerten blev der kun snakket godt om koncerten, folk virkede begejstrede. Der var højt til loftet i den lille forhal da folk tog hjem.

Skrevet af koncertanmelderne  

Karen Budtz og Gabija Ščerbavičiūtė

Fotograf: Karen Budtz