Bestyrelsen for Pavillonen

Sune Kurdahl – Formand
Foreningsvalg. Uddannet kandidat i Musikvidenskab og Idræt på henholdsvis Aarhus - og Syddansk universitet. Siden 1997 været ansat på Grenaa Gymnasium, hvor jeg ud over undervisning i musik og idræt også har deltaget i flere musicalopførelser. Som ansat på Grenaa Gymnasium har jeg en naturlig kontakt til mange af de unge mennesker i - og omkring Grenaa.
Siden 2005 tillidsrepræsentant på Grenaa Gymnasium og har derfor haft med en række andre ting at gøre – som f.eks. løn- og ansættelsesforhold, regnskab og budgetter samt forvaltningsret, overenskomster og personalesager.
Tidligere udøvende musiker, som bassist i flere rock og jazz-sammenhænge.

Lars Chalmer Rasmussen - Næstformand
Sponsorvalgt. Partner og direktør i kommunikationsvirksomheden Mercatus A/S. Jeg har en stærk musikinteresse, der har fulgt mig siden teenage-årene. Var med-initiativtager til ”Musikhuset Aftenstjernen”, der har præsenteret livemusik i Grenaa siden 1986. Tidligere medindehaver af musikforretningen Rillen. Som formand for Kulturelt Samvirke var jeg med til at starte Pavillonen som kulturhus i 1995.
Interesser fritid: Musik, Rotary, kunst & kultur, rejser.

Else Brask

Tekst på vej 

Janine Kannegaard Lundager
For Norddjurs Kommune. BA. in Intl. Marketing and Management. Selvstændig Marketing Specialist med speciale i international markedsføring. Har boet og arbejdet I mange lande og har dykket ned i Jazzen i New Orleans, USA, Fadoen i Portugal, Technoen i Holland, Trance i Belgien, Irsk Folkemusik i Irland osv.  Er imponeret over den måde musik kan ændre vores humør og energi. Sang kor som ung i et garageband, men er i bund og grund en poptøs. Er frivillig i mange foreninger og har været det hele mit liv.  Har en søn med autisme og det præger i dag min tilgang til arrangementer. Udpeget af kommunalbestyrelsen i Norddjurs.

Lars Østergaard
For foreningslivet – forstander på VUC Djursland, har stærk musisk og kulturel interesse, har tidligere været marketingdirektør hos Dagbladet Politiken. Har stærke kulturelle interesser, stærke erhvervsinteresser stærke interesser i lokalområdet, bredt og stærkt erhvervsnetværk samt er og har været involveret i flere bestyrelser i lokalområdet. Har solide kompetencer inden for det politiske, netværk, bestyrelsesarbejde og erhvervsliv og er tidl. medlem af kommunalbestyrelsen og tidl. Formand for kultur og fritidsudvalget.

Bo Lindballe
Udpeget af kommunalbestyrelsen i Norddjurs.

Jens Reckweg
For foreningslivet - Tidligere revisionschef med 30 års erfaring. Har tidligere repræsenteret Djurslands Bank i Pavillonens bestyrelse i en periode på 6 år. Har solide kompetencer fra foreningslivet, bestyrelsesarbejde og økonomi. Har altid haft en stor interesse for kultur, der spænder vidt fra klassisk musik til pop og rock, og over til teater og kunst.

Thomas Svenstrup
Indehaver af DanGuitar.dk, Dan Music Partner og Drum Limousine. Har siden 2002 drevet musikbutik med alt i musikinstrumenter, lyd og lys via webshop, fysisk butik og engrossalg. Har forretning i Grenaa og København. Webshop og engros salg til Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Spiller selv guitar. 39 år og bor i Grenaa med kone og to børn. Er født, opvokset og har altid boet i Grenaa.

Christopher F. Husum:
Jeg er født og opvokset i Grenaa og har igennem mange år været en glad bruger af kulturhuset Pavillonen. Jeg dimitterede som cand.jur. fra Aarhus universitet i 2017 og har efterfølgende arbejdet i Grenaa først som advokatfuldmægtig og efterfølgende som advokat. Som medlem af bestyrelsen er det min ambition at videreudvikle Pavillonen, således at der også fremadrettet vil være et mangfoldigt kulturelt tilbud til brugerne af Pavillonen.