Yör - Lyt Nyt

10. feb
kl. 20:00

Dørene åbnes 1 time før

10. februar
kl. 20:00

Dørene åbnes 1 time før

Arrangementet er afholdt

Træd ind i Yörs fortryllende univers, hvor poetiske tekster, sublime lydlandskaber og kærligheden til fællesskaber smelter sammen og skaber en oplevelse uden sidestykke. Yör er ikke blot en musikgruppe; de er den bedst bevarede hemmelighed i den danske musikscene, og det er på tide, at verden opdager dem.

Sammensat af sangerinde og lyddesigner Marie Kildebæk, trommeslager Lasse Jacobsen, bassist Janus Bagh og synth- og lyddesigner Viktor Dahl, udgør Yör en harmonisk enhed af talent og lidenskab. Deres respektive parallelle karrierer som komponister til prisvindende teaterproduktioner, dokumentarfilm og podcasts giver Yör en unik tilgang til musik, der transcenderer grænserne for det almindelige.
Yör er ikke kun kunstnere, de er også livemusikere for en række imponerende kunstnere som eee gee, Emma Sehested Høeg, Pil og Selina Gin. Deres alsidighed som musikere afspejles i deres evne til at skabe magi på scenen, hvor de fanger publikum i et autentisk og nærværende univers. Det er en oplevelse, der forener det fine og intime med det store og eksplosive, og det er umuligt at undgå at blive suget ind i Yörs unikke atmosfære.

Yörs forbindelse til hinanden går direkte i hjertet, og det er tydeligt, når Marie Kildebæks fængslende vokal og lyriske talent bliver omsluttet af rå synth teksturer, med et bankende hjerte af dyb bas og trommer. Det er en symfoni af lyd og følelse, der berører sjælen.
Med over 500 afspilninger på P6 Beat, udsolgte koncerter i København og optrædener på prestigefyldte festivaler som Uhørt, Carpark og New Note, og rigtig mange gode anmeldelser, har Yör allerede etableret sig som en kraft at regne med på den danske livescene. Deres debut-ep, 'I virkeligheden', er en juvel i musiklandskabet og har hurtigt fundet vej til lytternes hjerter, topping P3's Upcoming-liste i tre uger i træk.
Så træd ind i Yörs fortryllende rige, og lad dig forføre af en musikalsk rejse, der kombinerer dybde, skønhed og ægthed. Yör er ikke blot en opdagelse; det er en kærlighedserklæring til musikkens magi.

Pavillonsalen

Dørene åbnes 1 time før
Billetpris 150,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633.

Se mere

Pris 150 kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen