When Saints Go Machine

08. nov
kl. 20:00

Dørene åbnes en time før showstart

08. november
kl. 20:00

Dørene åbnes en time før showstart

When Saints Go Machine
Oplev en eksplosiv kombination af elektronisk magi og intens energi, når When Saints Go Machine kommer forbi Pavillonen i efteråret 2024.

Den København-baserede trio, When Saints Go Machine, har etableret sig som en af Danmarks mest spændende musikgrupper inden for elektronisk musik og har opnået stor international anerkendelse for deres unikke lydunivers. Gruppen udgav tidligere i år albummet ’Rosy’ et album der byggede videre på deres etablerede lydbillede, som så dagens lys i 2011 med albummet ’Konkylie’. Albummet ’Rosy’ fangede When Saints Go Machines signatur-energi og emotionalitet og skabte det bandet kalder ”en simpel vej mellem lyden og følelserne i de lyriske billeder”.

When Saints Go Machine trækker publikum ind i et unikt univers med hypnotiserende beats og futuristiske lydlandskaber. Gennem deres live-shows etablerer gruppen en forbindelse mellem scenen og publikum, hvor musikken ikke blot høres, men også mærkes. Det er en elektronisk fest, der efterlader et dybt indtryk og bekræfter bandets status som en af Danmarks mest enestående live-acts.

Centersalen Ståpladser

Dørene åbnes en time før showstart
Billetpris 245,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 245 kr

Sted Centersalen

Pladser Ståpladser

Arrangør Pavillonen