Walter Trout (US)

03. nov
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00.

03. november
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00.

Arrangementet er afholdt

WALTER TROUT (US)

I Pavillonen er vi stolte af endnu en gang at kunne præsentere lidt af et scoop, når en af de største nulevende bluesguitarister lægger helt ekstraordinært vejen forbi. Walter Trout er en internationalt anerkendt og respekteret blueslegende, der er klar til at give publikum en oplevelse helt ud over det sædvanlige!
Efter veloverstået sygdom og en levertransplantation for seks år siden, er danskgifte Walter Trout - der regnes for én af verdens allerbedste blues- og rockguitarister - tilbage i absolut topform og han glæder sig til at drage på Europaturné sammen med sit amerikanske band i efteråret 2022. I den forbindelse kommer han også til Pavillonen.

Walter Trout er aktuel med sit nyeste album ‘Ordinary Madness’, som har fået fantastiske anmeldelser overalt. Desuden er han aktuel med sin selvbiografi ‘Rescued From Reality’.

’Ordinary Madness’ har de seneste måneder været at finde i øverste del af Billboard Blues Chart! Det er blevet streamet mere end en halv million gange på Apple Music og Spotify. Ikke dårligt for et blues/rock album!
Optagelserne af »Ordinary Madness« blev afsluttet kun få dage før den amerikanske nedlukning. Temaet for denne udgivelse kunne ikke passe bedre, nu hvor vores sjæle er under skud fra tumultfulde globale begivenheder. For Walter Trout er der ingen ‘os’ og ‘dem’, nu når verden søger trøst fra en tragedie, der har rørt os alle, kommer han stærkt med et grænseforskende nyt studiealbum og elleve ærlige sange der bringer hans fans endnu tættere på.
”Der foregår en masse »Ordinary Madness« (ekstraordinær galskab) lige nu,” betragter Trout om COVID-19-krisen.
Hans berømte musikerkolleger lægger ikke fingrene imellem, når de beskriver ham:

’En fremragende sanger, fremragende musiker, fremragende energi, ond vibrato, fremragende tone, hvad mere kan man ønske sig fra en blues musiker?’
- Steve Lukather fra TOTO

‘Havde det ikke været for Walter Trout og Gary Moore, ville du aldrig have hørt om Joe Bonamassa eller Kenny Wayne Shepherd.’
- Joe Bonamassa

Walter Trout begyndte sin blueskarriere i de sene 60’ere i Jersey. Han flyttede senere til Californien og spillede sammen med Big Mama Thornton og Lowell Fulson. Derudover var han også med i John Lee Hooker’s band. I ’81 kom han med i Canned Heat, hvilket førte til at han blev inviteret med i John Mayall’s Blues Breakers.
1989 var året, hvor han i Danmark begyndte sin solokarriere som fik stjernestatus medvind i Europa pga. den store bluesrevival, der fandt sted i disse år.
Walter gennemgik en levertransplantation i 2014, men er kommet stærkt tilbage. Efter operationen kunne han end ikke løfte guitaren og spille en eneste tone, men efterhånden som han har genvundet styrken er musikken kommet tilbage, så når han tager guitaren op idag spiller han med en livgivende glæde og intens nerve. “Jeg har det som om jeg er 17 igen”, siger han.

Centersalen Ståpladser

Dørene åbnes kl. 19.00.
Billetpris 285,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 285 kr

Sted Centersalen

Pladser Ståpladser

Arrangør Pavillonen