Vincentz-Mogensen 4 feat. Danny Grissett (US)

02. nov
kl. 20:00

02. november
kl. 20:00

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

Djurslands Internationale Jazzfestival 2023

Der venter publikum en oplevelse når denne gruppe af Danmarks fremmeste jazzkunstnere møder en af nutidens store kapaciteter på klaveret - den amerikanske pianist Danny Grissett. Kvartetten rammer en nerve af lige dele swing, groove, virtuositet og feeling, når de dyrker deres repertoire, der består af amerikanske standards og originale kompositioner. Det bliver tredje gang kvartetten samles og denne gang markeres det med udgivelsen af albummet “Going Easy”. Forventningerne er store, og gruppen ser frem til at udvikle videre på musikken, der beskrives som “lige dele hard bop og nordisk melankoli”. Udover talent og erfaring har musikerne også i sjælden grad deres sjæl med i udtrykket, og musikken spænder fra det ekstremt inderlige til det yderste ekspressive.

Niels Vincentz, saxofon. Har arbejdet på den internationale bane i mange år, bl.a. med Billy Hart, Cameron Brown, Aaron Parks, Danny Grissett, Chris Potter og Tom Harrell. Han har 8 udgivelser bag sig i eget navn, og nye på vej!

Danny Grissett (US), piano, er vokset op i LA med jazzkulturen tæt på. Han har fungeret som sideman for en række af jazzens største legender, herunder Tom Harrell, Benny Golson og Louis Hayes. Han har i en årrække haft base i Wien.

Matthias Petri, bas. I 2014 flyttede Petri til New York City med den hensigt at studere og spille med nogle af verdens største jazz-stjerner. Petri er i øjeblikket medlem af adskillige danske grupper med nogle af Danmarks - og planetens - førende musikalske hjerner. Kresten Osgood Quintet, Thomas Blachman Quartet, Nikolaj Bentzon Trio, Bentzon Brotherhood, Otooto og mange flere.

Anders Mogensen, trommer, er en allestedsnærværende naturkraft på den hjemlige og europæiske jazzscene, hvor han akkompagnerer og spiller med stjernenavne fra Jerry Bergonzi til Steve Swallow til Tim Hagans og Hans Ulrik og mange andre

Unummererede pladser

Billetpris 200,- kr.Se mere

Pris 200 kr

Sted Kulturloft

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen