Vincent // Grissett // AC Mogensen

15. nov
kl. 19:30

Dørene åbnes kl. 19.00

15. november
kl. 19:30

Dørene åbnes kl. 19.00

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

OBS! Koncerten er flyttet til ’The Garden Studio, Fladstrupvej 33, 8570 Trustrup’.

Der venter publikum en oplevelse når denne gruppe af Danmarks fremmeste jazzkunstnere møder en af nutidens store kapaciteter på klaveret - Den amerikanske pianist Danny Grissett.

Kvartetten rammer en nerve af lige dele swing, groove, virtuositet og feeling, når de dyrker deres repertoire, der består af amerikanske standards og originale kompositioner. Det er anden gang at kvartetten samles og denne gang markeres det med udgivelsen af albummet “Going Easy”.
Forventningerne er store, og gruppen ser frem til at udvikle videre på musikken, der beskrives som “lige dele hard bop og nordisk melankoli”.

Udover talent og erfaring har musikerne også i sjælden grad deres sjæl med i udtrykket, og musikken spænder fra det ekstremt inderlige til det yderste ekspressive.

Niels Vincentz, saxofon.
Har arbejdet på den internationale bane i mange år, bl.a. med Billy Hart, Cameron Brown, Aaron Parks, Danny Grissett, Chris Potter og Tom Harrell. Han har 8 udgivelser bag sig i eget navn, og nye på vej!

Danny Grissett, piano,
er vokset op i LA med jazzkulturen tæt på. Han har fungeret som sideman for en række af jazzens største legender, herunder Tom Harrell, Benny Golson og Louis Hayes. Han har i en årrække haft base i Wien.

Anders Christensen,
en af de fremtrædende arvtagere fra den rige danske bastradition, og i nutiden måske den mest navnkundige. Efterspurgt siden sin tidlige ungdom af jazz- og rockkunstnere fra Paul Motian til Lars HUG har AC om nogen sat sit præg på hvordan bassen skal lyde i en nutidig kontekst.

Anders Mogensen, trommer,
er en allestedsnærværende naturkraft på den hjemlige og europæiske jazzscene, hvor han akkompagnerer og spiller med stjernenavne fra Jerry Bergonzi til Steve Swallow til Tim Hagans og Hans Ulrik og mange andre

The Garden Studio, Fladstrupvej 33, 8570 Trustrup

Dørene åbnes kl. 19.00
Koncerten starter kl. 19.30
Billetpris 125,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 125 kr

Sted The Garden Studio

Arrangør Pavillonen