Verdens sidste ide - Lyt nyt

13. nov
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

13. november
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

Verdens Sidste Ide
“Det’ dansk, det’ episk, det’ poetisk - det er helt fantastisk!” - P6 Debut
“Original dansksproget rockmusik i særklasse” - GAFFA, 5 stjerner.

Verdens Sidste Idé er aarhusiansk indierock med et følelsesfuldt og let udtryk. Der er noget til både hjertet og hjernen. Verdens Sidste Idé forener bred appel og kant, som et møde mellem bonderøven og Bowie, og live vinder bandet hjerter med stort musikalsk overskud og masser af varme.

Bandets udgivelser findes online dér, hvor du normalt streamer din musik. Videoer og meget mere findes på instagram, youtube og facebook.

I verdens sidste ide er der nogle af Aarhus ’ helt store musikke kapaciteter …

Asbjørn Hvelplund, sang og guitar. Asbjørn vandt i 2014 Fatter Eskil Prisen på 25.000,- med sine dansksprogede sange i aarhusianske Bunker.

Dennis Ahlgren, guitar og producer. Dennis har vundet flere priser som guitarist og producer for Tina Dickow

Mathias Gregersen, bas. Mathias spiller desuden bas i den aarhusianske powertrio The Boy That Got Away samt i det mere alternative Snakefingers Inc. med Kaisa Vala på guitar og Christian Windfeldt på trommer.

Andreas Skamby, trommer. Andreas har turneret i Danmark og Europa med den norske jazzsangerinde Liive Foyn Friis samt med orkestret I Think You’re Awesome, som blander americana, folk, indie og jazz.

Scott Westh, trompet. Scott er en del af The Wild Troublemakers, som med base i Århus formidler New Orleans-musikken, og han er en af kræfterne bag det tilbagevendende ”A night in New Orleans” i Århus. Scott spiller også med i aarhusianske AddisAbaba, som er inspireret af afrikansk musik.

Andreas Brinck, keys. Andreas spiller klaver for Nicolai Funch og har spillet bas og produceret for sangskriveren Laurits Emanuel

Pavillonsalen

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 125,- kr. / i døren 150,- kr.
Billetpris for UNGBILLET - under 22 år i forsalg 75,- kr. Gyldigt ID medbringes.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 125 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen