Under Huden koncert

08. dec
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

08. december
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Under huden koncert

Under huden koncert er en koncert der i sin helhed går under huden på publikum. Musikken og teksterne springer ud fra situationer der går under huden. Formidlingen på aftenen går under huden på publikum og fortællingerne bag går under huden. glæd dig til en stærk og intens aften.
Anders Gantriis: Anders Gantriis er Dansk singer songwriter der skriver om livet. Det han oplever på egen krop og det han ser andre gøre, bliver lavet om til eftertænksomme sange.

Lalou: Dansk/tyske sanger og pianist Steffie Kristensen (aka Lalou) skriver musik indenfor genren Pop/Jazz/ World. Teksterne omhandler ofte portrætter af mennesker, hvis historier er druknet i mediernes overvældende informationsstrøm.

Nanna Larsen
Singersongwriter/Folk

"Nanna Larsen synger med hjertet i hænderne” skrev Gaffa om stemmen, der udvider rummet. Sangeren og sangskriveren har bl.a. turnéret i USA og er inspireret af musikscenen i Nashville. Nanna Larsen (voc/gui) spiller sine melodiske sange med stort nærvær og du vil blive både rørt, løftet og grine i hendes gode selskab. Hun har udgivet 3 albums i eget navn og haft 17 singler på DR’s Radiokanaler.

Under huden
Mit første album handlede specifikt om at vokse op i skyggen af en alkoholiker i en dysfunktionel familie. Utrygheden blev til angst og depression i mig. Jeg bruger sangene til at sætte musik og ord på de mange tanker og til at forbinde mig med verden omkring mig. Jeg glæder mig meget til at spille og være med til at skabe et trygt rum af fællesskab, hvor der er plads til alle

Pavillonsalen – caféopstilling


Pavillonsalen
Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 125,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 125 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen