Under Huden koncert

08. dec
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

08. december
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Under huden koncert

Under huden koncert er en koncert der i sin helhed går under huden på publikum. Musikken og teksterne springer ud fra situationer der går under huden. Formidlingen på aftenen går under huden på publikum og fortællingerne bag går under huden. glæd dig til en stærk og intens aften.
Anders Gantriis: Anders Gantriis er Dansk singer songwriter der skriver om livet. Det han oplever på egen krop og det han ser andre gøre, bliver lavet om til eftertænksomme sange.
Lalou: Dansk/tyske sanger og pianist Steffie Kristensen (aka Lalou) skriver musik indenfor genren Pop/Jazz/ World. Teksterne omhandler ofte portrætter af mennesker, hvis historier er druknet i mediernes overvældende informationsstrøm.
Christine Kammerer: I Kammerers sange møder det klassiske singer/songwriter univers en fusion af toner fra den nordiske og keltiske folkemusik, og har ofte en særegen filmisk og symfonisk karakter. Sammen med hendes klangfulde og maleriske stemme drages lytteren trygt ind i et tekstunivers, der bevæger gennem personlige og fælles menneskelige problemstillinger

Pavillonsalen – caféopstilling


Pavillonsalen
Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 125,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 125 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen