Uffe Lorenzen solo + gæst

19. apr
kl. 20:00

Dørene åbnes 1 time før

19. april
kl. 20:00

Dørene åbnes 1 time før

Arrangementet er afholdt

Det er med stor beklagelse vi har modtaget besked fra Uffe Lorenzen om at han desværre er nødt til at aflyse koncerten i Pavillonen i morgen d. 19. april pga. sygdom – han har desværre mistet stemmen.

___________________________________________________________________________________________________________

Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af 80’erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de første bands vandt P3-Prisen og siden spillede to år i træk på Roskilde Festivalens ikoniske Orange Scene. Senere fulgte et endnu større gennembrud med Spids Nøgenhat, der nærmest blev folkeeje med singlen ’Lolland Falster’ og albummet ’Kommer Med Fred’, der indbragte to DMA-priser og to Steppeulve.

Uffe Lorenzen har udgivet flere albums under eget navn, og de har alle fået en flot modtagelse af både publikum og pressen. Politiken skrev bl.a. ”Med en syrepoetisk finger i himlen, stærke melodier og et melankolsk jordspyd i sit verdenssyn har Uffe Lorenzen skabt det bedste album i eget navn.” og kvitterede med fem hjerter.

Pavillonsalen

Dørene åbnes 1 time før
Billetpris 195,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633.

Se mere

Pris 195 kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen