Turen Går Til Nikolaj Stokholm

03. jun
kl. 21:30

Dørene åbnes kl. 21.00.

03. juni
kl. 21:30

Dørene åbnes kl. 21.00.

Arrangementet er afholdt

Ekstra show med Nikolaj Stokholm i Pavillonen – showet i april måned blev udsolgt meget hurtigt og efterspørgslen er stor derfor har vi været heldige at kunne sætte et ekstra show op så endnu flere kan få glæde af det fede show …

Nikolaj Stokholm - TUREN GÅR TIL NIKOLAJ STOKHOLM
Hele Danmarks Stokkefar er tilbage med et nyt oneman-show.

I det forrige show “Mit liv som Nikolaj Stokholm” grinede vi allesammen af fortællingen om en albinos opvækst i 90’ernes Københavnerforstad. Albinoen er blevet voksen, men hans hoved er ikke mindre sjovt. Turen går til Nikolaj Stokholm er en U-vending i Stokkefars utrolig spektakulære, dumme og ikke mindst virkelig sjove hjerne. Det er en unik chance for at se verden igennem hans briller og det er ikke meget andet end noget pjat. Glæd dig til Turen går til Nikolaj Stokholm, det bliver pissegriner’n.

Med næsten 45.000 solgte billetter til sit første one-man show ”Mit liv som Nikolaj Stokholm” har Nikolaj lagt sig i spidsen som en af landets største og mest populære komikere. Med sin skæve og legesyge komik, formår han altid at invitere publikum med ind i hans eget liv på en hylende morsom og personlig måde, og det er netop derfor at Nikolaj er en af de mest folkelige og charmerende komikere i Danmark. Med sin aldeles karakteristiske tilstedeværelse både på tv-skærmen og på scenen er man altid garanteret at være godt underholdt, og det er svært ikke at trække på smilebåndet, når først Stokkefar fortæller anekdoter.

NB! Anbefalet min. alder – 15 år.

Vi ses i Pavillonen

Centersalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 21.00.
Billetpris 270,- kr. / i døren 295,-

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 270 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen