Troels Gustavsen / NOAH

23. sep
kl. 20:00

Dørene åbnes en time før koncertstart.

23. september
kl. 20:00

Dørene åbnes en time før koncertstart.

Arrangementet er afholdt

Man kan se frem til en varm og nærværende oplevelse når musikken fremføres let akustisk, og det er måske præcis i dette univers, at melodierne og teksterne træder særligt frem.

Troels Gustavsen udgav første album under navnet "NOAH" i 2013, og kan i 2023 fejre 10 års jubilæum. Albummet med titlen "NOAH" havde store singler som "Over Byen", "Det Okay", "Alt Er Forbi" m.fl.

I 2020 startede et nyt kapitel da kunsternavnet NOAH blev skiftet ud med forsangerens rigtige navn: Troels Gustavsen og således fortsætter musikken ufortrødent i en mere personlig retning.

Troels Gustavsen står bag flere radio singler som "Lykkelig fortabt", "Giv Mig Tid", "Knuste Hjerter", som alle nåede top 10 på airplaycharten. Seneste single er "De Eneste To".

I 2023 sammensmelter de to projekter live i Troels Gustavsen/ NOAH, hvor live koncerterne har alle de bedste sange, samt nye fra begge projekter med på set listen.

Melodien er min stærke side og har altid været dét, som jeg har søgt efter i musik – det fængende og melodiøse. For mig, har det altid startet med en melodi.
Jeg har lavet musik så længe jeg kan huske, siden den første melodi jeg ikke kunne stave til. Jeg elsker musik udover alle grænser.

For selvom at Troels har smedet nogle af nyere tids store popklassiskere, så har han rod i Singer/songwriter traditionen og måske lige netop det vil man måske kunne høre når Troels og hans pianist, Morten.

Der er god chance for at nå hele følelsesregisteret med Troels’ store repetoire af personlige sange. Der vil både være sange fra før navneskiftet fra NOAH til Troels Gustavsen, og sange fra det nyeste album.

Centersalen Nummererede pladser

Dørene åbnes en time før koncertstart.
Billetpris 235,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 235 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen