Trinelise Væring

27. okt
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

27. oktober
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Der er ikke mange kunstnere, der, som Trinelise Væring, igen og igen formår at udfordre sit talent med nye rammer. Igennem en lang og alsidig karriere har hun været vidt omkring både i egne projekter og i de forskellige bands og samarbejder, hun har indgået i.
Der er både memphis soul, jazz og rootsrock i shakeren, når Trinelise Væring - med en voksen kunstners autoritet - træder ind på scenen. Med sig har hun sit 8 mands (4 k/4 m) store band, med sydende Hammond-orgel, blæsere riffs, kor, twangy guitar og ikke mindst sin karakteristiske stemme og iørefaldende sangskrivning. Seneste album ”Du går ind af en dør” er blevet rost til skyerne af Politikken, Weekendavisen, Gaffa og Jazzspecial.

Væring skriver skæve ørehængere med tekster der tager fat, der hvor de fleste popsangerinder giver op, dér hvor voksenlivet udfordrer både kærligheden og selvet..
Trinelise stiller med fuldt band og samme flotte holdopstilling som på albummet: Trinelise Væring: vokal/guitar, Una Skott guitar/kor, Otto Sidenius: Hammond orgel, Maj Berit Guassora: trompet Flugehorn/kor, Mia Engsager: basun/kor, Fredrik Lundin: bariton-/tenorsax/fløjter, Jeppe Skovbakke: El-bas/kor, Anders Provis: trommer

Pavillonsalen

Ståpladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 145,- kr. / i døren 165,- kr.
Billetpris for UNGBILLET - under 22 år i forsalg 75,- kr. Gyldigt ID medbringes.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 145 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Ståpladser

Arrangør Pavillonen