Tornvang Winter Fest 21

11. dec
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18.00

11. december
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18.00

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

Tornvang Winter Fest 2021
Pavillonen og Tornvang Open Air har i samarbejde stablet dette hårdtslående event på benene.

Denial of God er DK’s ældste black metal band og har efter mange år i felten opnået velfortjent kultstatus. Bandets horror metal og teatralske sceneshow er en uforglemmelig oplevelse! Denial Of God har gode og særprægede melodier, nok Danmarks bedste ekstremvokalist, de har masser af velintegrereret gyserstemning, og de mister aldrig tråden til den headbangende, hornkastende, onde og seje følelse, der som bekendt er metallens kerne. En koncert med Denial of God er intet mindre end en sublim seance for alle, der elsker horrormetal.

Killing fra Djursland spiller thrash metal inspireret af 80’ernes helte og kærligheden til genren skinner krystalklart igennem på deres energiske sceneshow. Det lokale firkløver har for nylig udgivet det anmelderroste album ”Face the Madness”.
Folk der hørte metal I 80’erne husker sikkert stadig Metal Cross fra Randers. Efter en lang pause blev bandet gendannet i 2014 og henrykker på ny folk med deres rendyrket heavy metal.

Killing spiller solidt thrash-metal, kendetegnet af højt tempo og aggressiv lyd. Der er smæk for skillingen på hvert eneste nummer, og det er der helt sikkert også, når Killing giver koncert i Pavillonen!

Discorpse er et relativt nyt band på den danske dødsmetal scene, men har for alvor fået gang i slagteriet efter deres benhårde EP ”Dismemberment”. Glæd dig til at runde aftenen af med velkendt, gammeldags dødsmetal.

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 18.00
Billetpris 175,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 175 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen