Tigeroak

03. nov
kl. 20:00

03. november
kl. 20:00

Arrangementet er afholdt

Djurslands Internationale Jazzfestival 2023

Den danske neosoul-duo Tigeroak består af Laurits Steen Møberg, elektronisk musiker, producer og guitarist, og Anna Prinds, vokalist og lyrisk komponist. Tigeroak henter inspiration blandt Londons undergrundsjazz og hiphop, som blandet med nordiske indflydelser, bidrager til deres nuancerede lydpalette.
I sommers blev duoen signet med April Records, og udkom d. 24. februar med deres debutalbum. Albummet er blevet varmt modtaget, og blev kåret som ugens album på P8, Bla. udtaler radioværten Jonas Visti: “de her to unge mennesker kan komme til at sætte en dagsorden indenfor den moderne danske jazz og neosoul!”
Tigeroak blev i 2022 udpeget til Jazz Danmarks Jazzkonkurrence, og har medvirket to gange i DR’s programserie “Sammen - Hver for sig”, deres koncert til festivalen Jazz and Words blev blandt andre nomineret til en DMA for årets nytænkende koncertoplevelse. Duoen har flere gange spillet koncerter i Paris, haft deres første single i A-rotation med over 250 afspilninger i radioen på P8-jazz, og har indspillet musik til deres kommende debutalbum i bla. Angel-og Abbey Road Studios i London. De blev for nyligt inviteret til interview og livekoncert på P8-jazz, i programmet Formiddag for Evigt.

Unummererede pladser

Billetpris 165,- kr.Se mere

Pris 165 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen