Thomas Buttenschøn solo i siloen

22. jul
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:00.

22. juli
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:00.

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

Thomas Buttenschøn

Et nyt samarbejde mellem Pavillonen og ”Liv på Sydhavnen” har gjort det muligt med en meget eksklusiv sommerkoncert i siloen på sydhavnen med ingen ringere end Thomas Buttenschøn. Et unikt og råt sted der giver et helt nyt perspektiv til en fantastisk og nærværende kunstner som Thomas Buttenschøn i en intimkoncert med et meget begrænset antal pladser.

Han er i løbet af de seneste år gået fra at være Danmarks gladeste solskins troubadour, med søde sange om kærlighed og gul sne, til for alvor at have fået noget på hjerte.

Thomas Buttenschøn, manden der har ordet i sin magt, både når han synger og når han taler, skriver sange der kalder på at blive lyttet til. Han er underfundig, fænomenal og for nogle sågar genial.

Han har siden 2006 hvor det hele for alvor startede, udgivet 12 albums og haft store hits, Fantastiske Mandag, Smukkere end Smuk, Dårlig Sex og mange flere og alligevel overrasker han igen og igen, ved at blive bedre med årene. I 2020 lavede han sommerens hit "Alt Er Godt" sammen med Chief 1 og i 2021 overraskede han, da de sammen optrådte til Dansk Melodi Grand Prix.

Thomas Buttenschøn tager sit publikum med på en rejse, hvor han igennem sine hverdagsfortællinger, sjove anekdoter og store budskaber, kombineret med hans fantastiske musik, drager folk helt ind i deres følelsers vold. Der vil både blive grint og grædt og Thomas formår om nogen, at skabe rum for, at det hele er okay.

Unr. siddepladser

Dørene åbnes kl. 18:00.
Billetpris 200,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 200 kr

Sted Siloen på Sydhavnen

Pladser Unr. siddepladser

Arrangør Pavillonen