The William Blakes

22. nov
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

22. november
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

Koncerten med William Blakes i Pavillonen d. 22. november aflyses. Aflysningen skyldes længerevarende sygdom.

Vi har modtaget følgende besked fra The William Blakes:

 

Kære venner af The William Blakes

Det er med stor ærgrelse at vi er nødt til at aflyse den planlagte novembertour. Det er desværre ikke de første koncerter vi må aflyse i år - men på grund af længerevarende sygdom kan det ikke være anderledes. Det er en virkelig træls situation i en tid hvor vi ellers i bandet har oplevet en kreativ opblomstring som vi havde glædet os til at dele med jer alle rundt omkring i landet.

Vi håber naturligvis på jeres forståelse og glæder os til at se jer igen i en nær fremtid.

Mvh
Kristian, Bo, Fridolin og Frederik
The William Blakes

 

Vi beklager meget besværet og situationen for billetkøberne, men ser frem til at The William Blakes forhåbentlig gæster Pavillonen i fremtiden. 

Refundering af billet
Billetter til koncerten med The William Blakes i Pavillonen refunderes således:

  • Billetter købt over nettet refunderes automatisk direkte til den konto hvorfra billetterne er betalt.
    Man skal ikke selv foretage sig noget i den anledning.
     
  • Billetter købt i Pavillonens billetsalg refunderes ved enten at komme ned i Pavillonen og få pengene retur eller sende billetten til Pavillonen med oplysning om navn og kontonummer, hvor vi kan returnere pengene til.

__________________________________

 

 

 

The William Blakes debuterede i 2008 med pladen ‘Wayne Coyne’ (Speed of Sound) og udgav i årene efter 5 plader – en hvert år. De modtog i 2011 en DMA for Årets Orkester og Årets Album. De fik Kronprinsparrets Stjernedryspris og blev håndplukket til at varme op for Arcade Fire i Ballerup Super Arena. Siden 2014 har bandet ikke udgivet en plade – men i marts udkom endelig deres syvende album ‘1991’. Et album hvor målet har været at skrive store sange med store arrangementer, og at indspille dem live i samme rum.
“Vi er gået efter at genskabe en musik nogen af os lyttede til, da vi var børn,” siger Kristian Leth. “De nye numre er klaversange, ligesom hos mine gamle helte Supertramp, Elton John og The Beatles. De er stilistisk et godt stykke fra The William Blakes’ første plader.”
Selv om den nye plade er den første i fem år, har bandet alligevel spillet en række koncerter i løbet af 2018 på bl.a. Huset-KBH. Det er bl.a. publikums entusiasme fra disse koncerter der udgør drivkraften til den nye plade. Det er også disse koncerter der har givet blod på tanden til for alvor at komme rundt i landet. Derfor annoncerede The William Blake tilbage i januar en forårsturné med fem danske datoer – og af samme grund tilføjer bandet nu en efterårsturné som over 10 danske datoer tager dem yderligere rundt i landet.

Historie:
The William Blakes er et band, der består af 4 bedste venner, der har kendt hinanden, siden de var teenagere. De begyndte deres musikalske karrierer sammen, da de mødtes, men det var først i deres tyvere, at de grundlagde bandet opkaldt efter den visionære engelske poet: Ud fra ideen om at skabelsen af musik er en radikal, fri og spirituel handling. Noget både plader og koncerter bærer præg af.
De har alle sideløbende med bandet medvirket i andre konstellationer - Frederik og Fridolin Nordsø i The Mountains, Bo Rande i Blue Foundation og Kristian Leth som soloartist - men The William Blakes er bandet de vender tilbage til, og som de ikke kan melde sig ud af. Det er her de er frie til at lave den musik, de ikke selv vidste de kunne.
I en livesammenhæng veksler The William Blakes’ koncerter mellem fælles-omkvæd hvor alle synger med på radiosingler som ‘Science Is Religion’ og ‘Secretly’ til lange passager med musikalske udforskninger der ændrer sig fra aften til aften. Bandet har rødder både i pop og rock, fusion og art-rock, jazz og konkretmusik og alle tingene kommer frem i løbet af en enkelt koncert.

Se mere

Pris 180 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen