The Simon & Garfunkel Story

03. maj
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:00.

03. maj
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:00.

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

Direkte fra Londons West End med udsolgt tourné i Storbritannien og stående bifald ved hver optræden – kommer teaterkoncerten The Simon and Garfunkel Story til i Danmark i 2022, og opføres i den forbindelse helt ekstraordinært i Pavillonen i Grenaa.

Det kritikerroste show - om to unge drenge fra Queens, New York, der endte med at blive verdens mest succesrige musikduo nogensinde - er en bevægende og storslåede koncert, der på absolut overbevisende vis gengiver alle de fantastiske hits såsom ‘Mrs Robinson’, ‘Bridge Over Troubled Water’, ‘Homeward Bound’, ‘Scarborough Fair’, ‘The Boxer’, ‘The Sound Of Silence’ og mange flere fra Simon & Garfunkels storslåede repertoire. Mens man nyder genhøret med hits som The Sound of Silence, Mrs. Robinson, Homeward Bound, Scarborough Fair og The Boxer, får man hele udviklingen med fra den spæde start til Simon & Garfunkel takker af.

Showets vokaler leverer fremragende præstationer med høj kvalitet og respekt for originalmaterialet. Showets bagtæppe er enorme projektionsfotos og originale filmoptagelser, der sammen med live bandet, sætter den rette stemning. Frem for alt løftes showet af Simon & Garfunkels utrolige sangskat. De to briter både ligner og lyder som den berømte duo, og fortolker deres sange til perfektion.

Med Sam O'Hanlon som Paul Simon og Charles Blyth som Art Garfunkel og et fuldt bemandet orkester i baggrunden tager koncerten tilskuerne med på en lang rejse gennem Simon & Garfunkels usædvanlige karriere og dens mange højdepunkter. Det spektakulære lysshow bidrager til fortællingen og skaber en fantastisk stemning.
Husker du Bridge Over Troubled Water, er dette et show, du ikke må gå glip af.

Gå ikke glip af dette fantastiske show, der har turneret i 50 lande, sender publikum direkte tilbage til Simon & Garfunkels storhedstid – og til alle de minder, vi har med deres musik som sound track.

Vi ses i Pavillonen

Centersalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 18:00.
Billetpris 350,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 350 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen