The Sandmen

03. okt
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

03. oktober
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Ny dato 3. okt. kl 20.00
Et blændende nyt album, som tager et kæmpe skridt videre ud ad den vej, som begyndte med udgivelsen af “Den Bedste Dag” i 2014.
”Himmelstormer” er The Sandmens 9. studiealbum og indeholder 11 sange skrevet og indspillet gennem de seneste tre år.
Bandets kontinuerlige afsøgning af mulig-hederne for nye veje i musikken resulterer på dette album i et komplet og mangesidet udtryk, som bærer præg af inspiration hentet i både kraut-, støj- og garagerock. På fornyet vis kører The Sandmen solidt og smukt videre ad den intense og nærværende vej, som har båret bandet gennem alle årene.
Sangene er denne gang, til forskel fra tidligere albums, komponeret og udarbejdet direkte i studiet. Processen er stadig den, for The Sandmen, velkendte kollektive, hvor ideer, melodistykker, beats, eksperimenter med lydflader og jam sessions processeres gennem The Sandmen-maskinen og videre ind i den færdige form.
Studiets muligheder for at eksperimentere med det mere elektroniske har denne gang været en væsentlig inspirationskilde, hvilket kommer til udtryk i et flertal af sangene.
Albummets tekster er forfattet, på kryds og tværs af alle tre bandmedlemmer, og – som på “Den Bedste Dag” – er de igen på dansk. Tekst-universet spænder fra beskrivelser af posi¬tionen nede i virkeligheden og i lort til halsen, over iagttagerens, betragterens og historie-fortællerens perspektiv, til synet på livet og verden langt udefra, fra månen, fra rusens klare tåger, hvorfra verden kan anskues som en virkelighedssimulator. Say no more!

The Sandmen er også, især, og ikke mindst, et sublimt live orkester.

Det er nu ”Himmelstormer” sangenes tur til at bliver vredet gennem Sandmen’s livemaskine, og tilført det ekstra som bandet altid står for til koncerterne, og dermed også publikums tur til at blive ledt, lokket og sparket rundt i det univers af musik og sange, som bandet har skabt gennem årene.

Get ready!

Udover de tre Sandmen: Allan Vegenfeldt, vokal og keyboards, Stefan Moulvad, guitar og Michael Illo Rasmussen, trommer, er bandets to faste samarbejdspartnere, Jens Hein, bas og keyboards og Jarno Varsted, guitar og mundharpe, medkomponister på en række af sangene. Begge er også med live på scenen når bandet tager på Tour.

Anmelderne er allerede glade for The Sandmens nye album :

GAFFA anmeldte Himmelstormer til 5 ***** og betegnede udgivelsen som den mest rå og til tider blodigste udgave af bandet nogensinde. ” En musikalsk kæberasler fra de garvede garagerockere”

Thomas Treo’s 4 stjernede anmeldelse i EB tilføjede bla: ”The Sandmen er modnet uden at miste den utilpassede desperation, der altid har luret i orkesterets stærkeste sange. Det er imponerende.”


Pavillonsalen
Ståpladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 245,- kr. / i døren 270,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 245 kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen