The KutiMangoes - Lyt nyt

05. sep
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

05. september
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

The KutiMangoes – LYT NYT

Danske The KutiMangoes begejstrer anmeldere, radioværter og publikum over hele verden – Roskilde Festival, Reberbahn Festival, Mali, Korea og nu kan de for første gang opleves på Djursland.
The KutiMangoes live er en festlig, livsbekræftende, grænsenedbrydende oplevelse, der sender folk på dansegulvet og hjem med en følelse af at have været vidne til noget nyt og skabende på tværs af genrer. Oplevelsen af et fælles musikalsk sprog.

Debutalbummet ”Afro-Fire” blev nomineret til 5 Danish Music Awards og vandt priserne for "Best World Music Album" og "Best World Music Track". Det bragte bl.a. bandet på turné i Europa, Afrika, Asien og Mellemøsten - såvel som i Danmark. I November '16 udkom “Made in Africa”, indspillet i det uro-plagede Burkina Faso og Mali. Albummet har fået store roser og blev nomineret til den prestigefyldte "Preis der Deutschen Schallplattenkritik" samt 2 Danish Music Awards og bliver spillet flittigt i radioer verden over. Sangen "Tolma" fra albummet blev udvalgt som årets sang til børnenes U-landskalender 2017 og flittigt spillet på DR TV. Seneste album er fra 2019 med titlen AFROTROPISM, der har fået top anmeldelser af bl.a. Gaffa og Politikken for deres nye globale lyd med heftige grooves og stærke melodier, der bliver fremført med hjertet…, der er kort og godt noget helt unikt og nyt at glæde sig til.

Køb hele LYT NYT kortet – 6 koncerter for kun kr. 350,-

Pavillonsalen

Ståpladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 145,- kr. / i døren 165,- kr.
Billetpris for UNGBILLET - under 22 år i forsalg 75,- kr. Gyldigt ID medbringes.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 145 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Ståpladser

Arrangør Pavillonen