The Courettes - LYT NYT EFTERÅR 2022

05. nov
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00

05. november
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00

Arrangementet er afholdt

The Courettes punker skramlende direkte fra rockabilly garagen og ind på scenen i Pavillonen. Glæd dig til at opleve en eksplosiv rockduo fra Danmark og Brasilien, der har kombineret den perfekte blanding af garagerock, 60er-pigepop, wall of sound, surfmusik og doo-wop. Bandet er som The Ronettes møder The Ramones til en vild fest i Gold Star Studiernes ekkokammer.

Allerede rost af verdens største musikmagasiner, skriver bandet i 2020 kontrakt med det legendariske, engelske pladeselskab Damaged Goods Records og placerer dem på samme roster som topinternationale rockikoner som Buzzcocks, Manic Street Preachers, Atari Teenage Riot, New Bomb Turks, Amyl and The Sniffers, Billy Childish, Captain Sensible og mange flere.
The Courettes’ tredje album ”Back In Mono” blev udgivet i efteråret 2021, og er en utrolig milepæl i deres karriere. Albummet viser et band i topform, med fantastiske sangskriverevner og langt bredere nuancer end tidligere.
Deres seneste singler ”Want You! Like A Cigarette”, ”Hop The Twig” og “R.I.N.G.O” har alle fået massiv airplay på BBC6 Radio i England og på radiostationer i Europa og USA. ”Back In Mono” har fået topanmeldelser i de største magasiner som Mojo, Classic Rock og Shindig og nåede utallige Best Of Album-lister i 2021.

Anmelderne er vildt begejstrede:

“Den ægte lyd af nu, der braser gennem din dør” (Rolling Stone, USA)

“Verdens bedste to-personers-rock’n’roll-ensemble” (The Next Big Thing, UK)

“Dit nye favoritband, så snart du har hørt dem” (Louder Than War, UK)

The Courettes. “En kraft at regne med. Matchende The Sonics’garagerockvildskab til storhedstiden af 60ernes pigegrupper. Bandets output er helt vildt på den mest afhængige måde. Lige som The Ronettes med en The Ramones stil-overhaling, deres heftige charme slår til tildækket i blod-dryppende glamour. Twanging guitar og hæsblæsende percussion, som et vildt angreb ud i det ukendte” (The Clash Magazine, UK)

“Spændende kombination af Wall of Sound og Fuzz” (El Periodico, Spain) 4 ud af 5 stjerner

“En samling af perfekte sange, en fuld-udblæsning øjeblikkelig klassiker” (Triste Sunset, Italy)

“Den ægte vare” (Vive Le Rock, UK)

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19.00
Billetpris 135,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 135 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen