The Consolation

26. nov
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

26. november
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

The Consolation

The Consolation er Danmarks fremadstormende americana-bannerførere, og dette efterår indtager de landevejen og de danske spillesteder. Den københavnske kvintet er kendt fra blandt andet P4 og P5 med deres smittende og melodiøse blanding af country og amerikansk "heartland rock", som det fx høres i sange som "Portland Girl", "Manitoba" og senest "The Heart Of It All". Inspirationskilderne spænder fra Johnny Cash og Waylon Jennings, over Neil Young, The Band og Bob Dylan, til The Eagles, Bruce Springsteen og Tom Petty & The Heartbreakers. Men når det er sagt, så må det understreges, at The Consolation har sin helt egen friske sound, som er fuldstændig unik på den danske scene. Det er en smeltedigel af amerikanermusik af bedste skuffe, tilført et nordisk islæt.

Det stærkt spillende band består af Thomas Støtt på elguitar, Uffe Nørtoft på pedalsteel, lapsteel og dobro, Jacob Svensson på bas, Sven Busck på trommer, og så sangskriver og guitarist Nis Gaarde, hvis varme og kraftfulde barytonvokal står centralt i udtrykket.
Kom og oplev bandet, der har sin helt egen sound, hvor "den gode melodi" og det originale arrangement til enhver tid vejes højere end at skulle leve op til genrekonventionerne. Og netop gode melodier er bandet i høj grad leveringsdygtig i. Live leverer The Consolation et velspillet og medrivende show, med masser af nærvær, humor og overskud, hvor der både er sange til hjertet, til hjernen og til vippende fødder. Drengene er i topform og glæder sig helt enormt til at komme ud og møde landets musikelskere!


Pavillonsalen
Cafe opstilling

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 125,- kr. / i døren 150,- kr.
Billetpris for UNGBILLET - under 22 år i forsalg 75,- kr. Gyldigt ID medbringes.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 125 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen