The British Invasion

27. okt
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00.

27. oktober
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00.

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

THE BRITISH INVASION
En hyldest til 60’ernes store engelske bands

Solister: Poul Halberg, Bjørn Fjæstad, Bobo Moreno og Dicte

Backing band:
Kennet Lauridsen: kapelmester, guitar, kor | Søren Møller: keys | Troels Skjærbæk: bas
Adam Vinberg: trommer | Silje Holtan: kor, percussion

I midten af tresserne ramte en tsunami af musik fra britiske pop- og rockgrupper USA, og Europa. For samtidens unge var det et oprør i forhold til den massive påvirkning fra den amerikanske mainstream underholdningsindustri i årene efter anden verdenskrig.

The Beatles og The Rolling Stones var frontløberne i The British Invasion, men andre grupper som The Who, Kinks, The Animals, Cream, Moody Blues m.fl. kom hurtigt efter og var med til at definere denne nye musikalske tidsalder.

På begge sider af Atlanten tog tidens unge sultent de nye toner til sig, hvor de britiske grupper med stor dygtighed kombinerede hvid amerikansk rock ‘n’ roll med de farvede amerikaneres bluesmusik. Sammenlignet med tidens øvrige musik, var de britiske gruppers musik mere rå og upoleret.

Musikken var præget af flere stilarter. Det karakteristiske Merseybeat - The Beatles, Gerry and The Pacemakers med flere, opstod i og omkring Liverpool, og var mere poleret end de mere blues inspirerede grupper som The Rolling Stones, The Animals med flere fra London området.
Imellem disse poler opstod en rigdom af grupper som, hver på deres måde fandt en niche og opfyldte et behov hos tidens meget bevidste ungdom, og denne aften kan du nyde den tidløse musik, der stadig sætter hjerter i brand i hele verden.


Centersalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19.00.
Billetpris 295,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 295 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen