Susse Wold - Bevægelse

24. mar
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:00.

24. marts
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:00.

Arrangementet er afholdt

Susse Wold fortæller: ”Nu har jeg skrevet en bog, som jeg har kaldt Bevægelse. Den vil jeg glæde mig til at fortælle om. I titlen ligger både den indre mening af ordet, hvor jeg bliver følelsesmæssigt berørt af de ting jeg møder, og den fysiske mening hvor jeg bevæger mig ud i verden og oplever ting, som lærer mig noget om min egen mulighed for konstant forandring.
Bogen er en fortælling om, hvad jeg har lært af de mennesker jeg har mødt, og de ting jeg har oplevet. På teateret som i livet gælder det om at svare, når ens stikord falder. Livet har givet mig mange fristende stikord og jeg har svaret på mange af dem. Jeg fortæller om alvorlige og svære ting blander sig med oplevelser med humor og latter.
Om jeg er i en sweat lodge på Hawaii med en Shaman, eller om jeg er til et AA møde, om jeg optræder med H.C. Andersen for kronprinsen af Japan, eller om jeg ligger på hjerteafdelingen på Riget, om jeg sidder fast i et mudderhul i Kenya omgivet af løver – eller om jeg går på den røde løber i Cannes til filmfestival. Alle oplevelser har lært mig at se gaven i selv de mest umulige situationer. I mit foredrag vil jeg fortælle om alle de farverige oplevelser, jeg har haft i mit livstog.
Jeg slutter min bog med at lave et interview med mig selv som jeg kalder ”Hokus pokus – mig selv i fokus.” Her stiller jeg mig selv alle de spørgsmål, som jeg ved mange gerne har villet spørge mig om, men har syntes var for indiskret.
Men da man ikke kan være indiskret overfor sig selv, har jeg lavet et interview, hvor jeg stiller mig selv indiskrete spørgsmål og selv og svarer på dem. Spørgsmål om alder, skønhed, kærlighed, rygter og død.”
Efter foredraget kan man stille Susse Wold alle de indiskrete spørgsmål man har lyst til.
Arrangementet tilbydes i samarbejde med FOF Djursland og Norddjurs Provsti som også sælger billetter
Dørene åbnes kl. 18.30. Der er IKKE nummererede pladser til dette foredrag.

Vi ses i Pavillonen

Centerssalen UNR. SIDDEPLADSER

Dørene åbnes kl. 18:00.
Billetpris 195,- kr. /i døren 195,-

Max. 10 billetter pr. kunde
Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 195 kr

Sted Centersalen

Pladser UNR. SIDDEPLADSER

Arrangør Pavillonen