Sunbörn

26. maj
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

26. maj
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

Sunbörn har netop vundet prisen som årets live navn til Roots DMA 2022.

Solskinsgrooves og vilde, jazzy blæsere samles i Sunbörn fra Danmark, der med deres instrumentalmusik forener mennesker i en ny, global lyd der forbinder kulturer.

6-mands-bandet har siden 2012 under navnet The KutiMangoes krydset grænser og begejstret publikum, DJs og journalister med deres unikke og prisvindende musik, der skubber til grænserne på jazz- og verdensmusikscenen. I efteråret 2022 skifter bandet navn til Sunbörn for at matche udviklingen i deres musik. Bandet blev startet i 2012 af Gustav Rasmussen og Michael Blicher, som tog inspirationer fra vestafrikansk musik og blandede det med deres egen baggrund som jazz- og rockmusikere for at skabe en ny lyd. Debutalbummet ”Afro-Fire” (2014) blev nomineret til 5 DMA priser, vandt for ”Best World Music Album” og ”Best World Music Track”. To år senere udkom ”Made in Africa” indspillet i Burkina Faso og Mali med Vestafrikanske gæstemusikere og fik 2 nomineringer til DMA samt blev feature på radiostationer verden over (RFI, BBC, WDR, WNYU).

En vild rejse for et fantastisk orkester der holder en fest på scenen.


Pavillonsalen

Unummererede ståpladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 175,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 175 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede ståpladser

Arrangør Pavillonen