Sugar Ray & the Bluetones feat. Duke Robillard

25. maj
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

25. maj
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

SUGAR RAY & THE BLUETONES featuring Duke Robillard

Dagen før Kristi Himmelfart har du mulighed for at opleve et af verdens allerbedste bluesbands i Pavillonen!
SUGAR RAY AND THE BLUETONES har spillet deres unikke mix af blues rundt om i verden i fyrre år.

Bandet er ikke begrænset til én stil, men er i stand til at spille Chicago Blues i stil med Muddy Waters, Little Walter og Big Walter, for derefter at slå over i Kansas City Swing, i stil med "Big" Joe Turner, eller Texas Blues som "T-Bone" Walker og Freddie King; og den sumpede Louisiana lyd af "Lazy" Lester – og alt sammen spillet med den enestående ‘Bluetones-originalitet’.
Sangeren og mundharpespilleren "Sugar" Ray Norcia startede "The Bluetones" i slutningen af 70'erne. Efter en pause fra "The Bluetones", hvor han spillede med andre anerkendte bluesnavne som Ronnie Earl (Roomful of Blues, Ronnie Earl & the Broadcasters) og Kid Bangham (The Fabulous Thunderbirds), vendte Sugar Ray tilbage i front for sit eget band, hvilket har resulteret i rigtig mange udgivelser, nomineringer og lovprisninger, for ikke at tale om et verdensomspændende publikum.

Udover Sugar Ray selv, består The Bluetones af Michael ’Mudcat’ Ward på bas, Neil Gouvin på trommer, og eksklusivt på denne Europaturné, selveste Duke Robillard på guitar. Duke Robillard er højt respekteret blandt sine guitarkollegaer for sin alsidighed og virtuositet, og var den oprindelige grundlægger af det legendariske syv mand store swing/jump band, ’Roomful Of Blues’.

Alle medlemmer af Sugar Ray and the Bluetones har medvirket på et utal af andre kunstneres udgivelser. Heriblandt Hubert Sumlin, Jimmy Rogers, John Hammond, Johnny Winter, Pinetop Perkins, Otis Grand, The Mannish Boys, Sugaray Rayford, Debbie Davies, Ronnie Earl og mange, MANGE, flere….

Bandet er 7 × GRAMMY nomineret og i alt 26 gange nomineret til en BLUES MUSIC AWARD, bl.a.:

2015 - 6 × Blues Music Awards nomineret
2016 - 1 × Blues Music Awards nomineret
2017 - 10 × Blues Music Awards nomineret

Glæd dig til en enestående aften, der får blueshjerter til at smelte og humøret til at stige!

Pavillonsalen - Caféopstilling

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 175,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 175 kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen