Stoffers Orkester

09. feb
kl. 14:30

Dørene åbnes kl. 13:30.

09. februar
kl. 14:30

Dørene åbnes kl. 13:30.

Arrangementet er afholdt

Solveig Hougaard som solist, med det 10 mands store orkester med Henning Stoffer i forgrunden som kapelmester. Den kendte Grenaaenser har nu formået at gå i den Tivoli-navnkundige Svend Nicolajsens musikalske fodspor.

Der vil blive et varieret program der vil bestå af bl. a. ”Kai Normann Andersen melodier”, ”Crazy”, ”Avenuen” og ”Eviva España” m.fl. – og ellers kan man nyde Stoffers Orkester med evergreens som fx. ”Det bli´r aldrig det samme igen”, ”Manden på risten”, ”Der er lys i lygten”, ”Edelweiss” ”Forelsket i København”, så der bliver rig mulighed for også at synge/nynne med på klassikerne, som mange kender og holder af. Det vil samtidig være lidt af en spændende musikalsk rejse for nye publikummer, der ikke kender disse numre og de Nicolajsenske arrangementer.

Foruden solisterne består orkestret af Jens Lerche (Clarinet), Leif Pieler (Bariton-sax og Alt-sax)), Poul Øxenholt 1. Trompet, kapelmesteren Henning Stoffer 2. Trpt. Viggo Christensen 3. Trpt., Inge Møller (piano), Dorthe Jelle (orgel), Kaj Nielsen (Guitar), Mogens Hjelm-Hansen/Jens Ole Nielsen (bas) og Egon Thomsen (Trommer)

Pavillonsalen

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 13:30.
Billetpris 170,- kr. / i døren 170,- kr.
Billetprisen er inkl. kaffe og kage

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633

Arrangeres i samarbejde med Stoffers Orkester


Se mere

Pris 170 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen