Stine Klingsten band

24. feb
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

24. februar
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Stine Klingsten band

Stine Klingsten's musik er lige dele kantet, små-skæv og uforudsigelig. Den er finurlig og svær at placere i én enkelt kasse.
Helt ligesom Stine Klingsten selv. Hun er braget ind på den danske musikscene, med et udtryk der på én og samme tid er kompromisløst, modigt og skrøbeligt. Og så insisterer hun på, at give sig selv det sidste ord.

Med et forførende nærvær, smittende humør og en helt særlig jordforbindelse, har Stine Klingsten siden 2020 sunget sig ind i manges hjerter. Med en Helge-pris i bagagen - for årets sangskriver - har hun på kort tid formået at skabe et endnu ufortolket univers der både lyder inderligt, poppet og disco-folket.

Jeg kan godt blive lidt forpustet af, at branchen har en tendens til gerne, at ville putte mig ned i én kasse og i ét univers. For mig er musikken et kæmpe stort fortolkningsrum, hvor jeg bearbejder følelser og fortællinger fra mit eget, og mine bekendtes liv, som rummer helt ufatteligt meget og er super komplekst, fortæller Stine Klingsten.

Hun kigger aktuelt ind i nutiden der byder på et debutalbum, der understreger at Stine Klingstens musik er nuanceret, overraskende og fuld af følelser. Hun beskriver, at ordene og historierne på det kommende album typisk opstår ud fra følelser og livsændrende oplevelser, hun deler med folk tæt på hende. Temaer som dødsfald, savn, selvstændighed og personlige minder bliver beskrevet ud fra hendes relationers fortællinger, som hun projicerer over på sig selv.

En smuk hyldest til de nære relationer og menneskers fortællinger, der inspirerer Stine, og som hun selv kan spejle sig i.

Jeg er meget inspireret af alt fra Tove Ditlevsen til Wilco, Søren Huss, C. V. Jørgensen og Brandi Carlile. Brandi Carlile ser jeg faktisk rigtig meget op til, fordi hun er så selvstændig i sit væsen og står så meget ved dén hun er.
Hun er både ekstremt feminin og har samtidig en meget maskulin side, og jeg synes bare at det er så fedt at bryder med norm-forståelserne. Det er noget jeg både som menneske og musiker virkelig kan spejle mig i, lyder det fra Stine Klingsten.

Stine Klingsten har netop udgivet sit debutalbum "DAGE" 20. maj 2022 (DIGITALT)
Klingstens debutalbum byder på et bredt spektrum af følelser, fortællinger og ikke mindst et overraskende lydunivers
indenfor en genre hun selv beskriver som Pop disco-folk.

Pladen har allerede høstet stærke anmeldelser, og bliver beskrevet som et mesterligt og sanseligt album!


Pavillonsalen

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 140,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 140 kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen