Stille Støj - Sangenes aften - LYT NYT forår 2021

12. jun
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

12. juni
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Flyttet til 12. juni 2021 kl. 20.00

Stille Støj - Sangenes aften
Rasmus Benner, Amanda Bøg, Oscar Mukherjee og Rasmus Nelausen.

Pavillonen præsenterer et nyt og spændende artistfremmende projekt i samarbejde det aarhusbaserede Stille Støj, hvor fire individuelle kunstnere indtager scenen sammen og giver en helt unik koncertoplevelse. Kunstnerne; Rasmus Benner, Amanda Bøg, Rasmus Nelausen og Oscar Mukherjee er fire spændende nye sangskrivere med hver deres klare musikalske retning og kæmpe talent.

Koncerten trækker tråde til den amerikanske sangskrivercirkel tradition, hvor artisterne skiftes til at spille et af deres egne numre med opbakning fra de andre, så alle sange får et løft. Det er altså ikke 4 enkelte koncerter men en samlet oplevelse med de 4 sangskrivere der alle er på scenen på samme tid og mixer sig ind på hinandens sange. En unik og ny form for oplevelse. De har alle noget på hjerte og historier der skal ud gennem sangene.

Det bliver en aften, hvor man kommer helt tæt på sangene og artisterne bag og hvor omdrejningspunktet for aftenen er sammenhold, gode historier og store talenter. En intimkoncert lidt ud over det sædvanlige.

Pavillonsalen

Ståpladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 125,- kr. / i døren 150,- kr.
Billetpris for UNGBILLET - under 22 år i forsalg 75,- kr. Gyldigt ID medbringes.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 125 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Ståpladser

Arrangør Pavillonen