Tapas og bobler før Jan Gintberg

22. sep
kl. 18:00

22. september
kl. 18:00

Start jeres aften allerede kl. 18.00 med et glas mousserende vin og kokkens udvalgte tapas-buffet med 12 – 14 forskellige slags tapas ad libitum.

Da vores kok sammensætter aftenens menu efter aktuelle råvarer, kan menuen variere, men har tidligere indeholdt eksempelvis:

Græskar shot m/ agurk og sort sesam - Mini croissant m/rejer og dild - Tortillaroulade med røget laks og peberrod - Spegeskinke, pesto og melonsalat
Kalveculotte og petit ratatouille- Andebryst, chiliorange, nudler - Tunmousse og capersbær - Minikyllingespyd m/chili mayonnaise og hvedekernesalat -Grillet gedeost, tranebær og abrikos
Marineret svinekam m/humus og urter - Dansk rødkit m/honning mandler - Brie og oliven - Nødde/chokolade brownie og mokka creme - Panna cotta og hindbær
Kokosmazerin og mørkchokolade - Foccacia-smør-pesto-humus-tapanade.

Pris 195,- kr.


Se mere

Pris 195 kr

Sted Store Momme, Pavillonen

Arrangør Pavillonen