Søs Fenger med Band - sange fra 4 årtier

28. aug
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

28. august
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

NY DATO: 28. aug. 2021.
Refunderingsfrist 13-03-2021

SANGE FRA FIRE ÅRTIER
SØS FENGER ANNONCERER JUBILÆUMSTURNÉ
Lyden af livets forår, sommer, efterår og vinter samlet i et kartotek af sange fra fire årtier. Søs Fenger kan i år fejre sit 40-års jubilæum, og i samme ombæring drager hun i 2021 på turné med en palet af aktualitet, nostalgi og vellyd. Beherskelse af vokal, sprog og eminent indlevelse er tre essentielle faktorer, som Søs Fenger formår at samle folket om, når hun står på en scene. Hun er højaktuel i efterårets Toppen af Poppen – All Stars, og samtidig slår hun rødder tilbage i 80’erne, hvor hun satte landet i kog med en vild energi og fængende karisma.
Gennem fire årtier har Søs Fenger placeret sig bredt i det musikalske landskab, og hun markerer sig således ubesværet som en af Danmarks dygtigste vokalister. Samtidig formår hun at bevare en inderlig og unik forbindelse til flere generationer. Hun startede sin musikalske løbebane i News, og som solist har hun sidenhen bevæget sin inden for både pop, rock, jazz, viser og disco –dette på både på dansk, svensk og engelsk. Hun debuterede som solist med LP-pladen Vinterdage (1989), der bl.a. indeholdt sangen ”Holder øje med dig”, der opnåede stor salgssucces som singleplade.

Har man set Søs Fenger i dette års Toppen af Poppen, så ved man, at både kreativitet og god stemning er nøgleord i hendes musikalske univers. Et rum som er både livsbekræftende og rørende, og som hun tager med sig helt ind på scenen, når hun på jubilæumsturnéen reaktualiserer klassikerne og med indlevelse leverer fortolkninger af hits fra Toppen af Poppen. Glæd dig til en magisk aften i det nye år, hvor Søs Fenger samler generationerne ved at føre dig gennem fire musikalske årtier–og runder af på toppen, med udsigt til hvad fremtiden bringer.

Vi ses i Pavillonen

Centersalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 300,- kr. / i døren 320,-
Billetpris for UNGBILLET - under 22 år i forsalg 175,- kr. Gyldigt ID medbringes.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 300 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen