Søren Huss med Band

24. okt
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

24. oktober
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

Sidst den tidligere Saybia frontfigur besøgte Grenaa var det i Grenaa kirke, som en del af den tour der tog ham rundt til udsolgte kirkekoncerter overalt i landet. Nu er Søren Huss endelig klar til at indtage landets spillesteder. 18 spillesteder er blevet udvalgt – og Pavillonen er med på listen.

Søren fortæller selv :
Jeg har de sidste par år kun spillet koncerter for siddende publikum med undtagelse af lidt festivaler og det har været fantastisk. Helt utroligt mange uforglemmelige øjeblikke. Men under sidste tour med Hussband, faktisk midt i Ingen appel, mens jeg stod og slog på min guitar med en trommestik og dansede rundt samtidig med, at Hussbandet strakte ben, opstod et behov for at spille for et stående publikum. Så derfor ligger der nu en tour i efteråret 2019 rundt på de danske spillesteder. Jeg glæder mig til at danse med jer!

De sidste par måneder har Søren Huss været i skrivemode og foråret skal derfor bruges til at indspille nyt materiale. Om det bliver til album, Ep eller singler ved ingen, men ny musik skal der i hvert fald indspilles og det skal blive spændende at se, hvad det bliver til.
Søren Huss udgav senest sit 3. studiealbum ”Midtlivsvisen” i november 2017, som han selv beskrev som en plade til voksne mennesker. En søndagsplade. En plade til dagen derpå. Dagen efter ungdommen. Albummet har langsomt men sikkert udviklede sig til et triumftog for den gode Hr Huss. Albummet er gået guld og har solgt over 10.000 eksemplarer og fik bl.a en steppeulv for årets album.

Centersalen Ståpladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 345,- kr. / i døren 365,-
Billetpris for UNGBILLET - under 22 år i forsalg 295,- kr. Gyldigt ID medbringes.


Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 345 kr

Sted Centersalen

Pladser Ståpladser

Arrangør Pavillonen